для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Продовжуємо пошуки зрадників інтересів народу України.


Продовжуємо пошуки зрадників інтересів народу України.
Лежу собі на дивані, клацаю по клаві, переходжу з сайту на сайт й читаю: "Парламентська опозиція зрадила інтереси українського народу. Не змогли бездарі завадити прийняттю у першому читанні закону Ківалова-Колесніченка". Й далі величезна кількість обуренних вигуків, суть яких можна переповісти наступним чином: "Не вміють працювати - хай йдуть геть!" Погодився я з усім цим, а потім задумався - та хіба лише парламентська опозиція не вміє працювати як слід у цій державі? Пошукаю, думаю, ще ворогів та зрадників, бо щось малувато виходить, не може такого бути, щоб лише біля двохсот голів погано працювали в нашій такій великій державі з 46-мільйонним населенням. Озирнувся я пильним оком довкола й уже на наступний день відшукав купку зрадників, які абсолютно бездарно виконують свої службові обов'язки:
Журналистов встретили у ворот Межигорья с хлебом и солью, но внутрь резиденции не пустили (06.06.2012)
"Та що ж це робиться, люди добрі?!" - питаю я вас. Народ України чекає об'єктивної інформації від представників четвертої влади, а вони там чим займаються? Прийшли під ворота резиденції, постирчали там та й пішли собі звідти, без щонайменшого натяку навіть на поганенький штурм. Хліба, й того не скуштували. Чи то з перестороги, шоб у продажності не бути звинуваченими, чи то просто балувані стали - не розгледіли у хлібі з сіллю покращення після минулорічного торту.   Ми ж  не вимагали від них руйнування того палацу, достатньо було лише зайти, зробити декілька знімків, написати коротенький репортаж та й по всьому. Так ні - не впорались нездари. Не можуть працювати, то хай ідуть геть!
 
Закликаю усіх чесних та об'єктивних громадян України - будьте пильними, своєчасно відслідковуйте у гуглі ворогів й нездар! Гучно, за допомогою клавіатури ваших комп'ютерів та ноутбуків, вимагайте від них йти геть! Так переможемо!!!!!
 
© Пирк [10.06.2012] | Просмотров: 3133

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/51

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook