для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Мій дорогий друг Калашников


Мій дорогий друг Калашников
Знаєте чому Україна завжди в програші? Та тому, що серед тих, хто преться у владу немає тих хто б думав саме за державу. Там задіяні лише так звані бізнесові інтереси. Там йде боротьба не за покращення долі народу, а за осідлання грошових потоків.
 
На підприємствах «опозиціонерів» такі ж низькі зарплати, як і на підприємствах їхніх опонентів. Зауважу – опонентів не політичних. А економічних. І ті, і другі не зацікавлені в тому, щоб ця зарплата була достойною. Більше того, вони однаково зацікавлені в тому, щоб її взагалі не платити. Саме тому зарплата не виплачується місяцями.
 
Їхня мрія – щоб ми покірно це зносили. Їхня мета (і одних, і других) перетворити нас на безмовне бидло, яке покірно готове жити на подачки. Вони виплачують нам ледве 4 відсотки від своїх прибутків, в той час як в Європі чи США ця частка складає 35-40%.
 
Їм не потрібні ті, хто готовий відстоювати свої права. Вони маніпулюють протестними настроями і воліють, щоб протести не вилилися в бунт, тому що бунт змете і їхні «свічні заводики».
 
Рабовласницьке суспільство – ось рожева мрія і влади і «опозиції».
 
Тому нам підсовують питання мови. Щоб ми чубилися між собою і не направляли свій гнів проти них. Щоб ми забули, що нас обкрадають щодня. Через низькі (часто невиплачувані) зарплати, через надмірно високі ціни, через завищені комунальні тарифи, через податки, через дорогі ліки, дороге лікування, через дороге навчання, через хабарі, які з нас вимагають на кожному кроці.
 
І не важливо якою мовою говорять вони – українською чи російською, бо розподіл суспільства вже давно відбувся не за мовною ознакою. Просто докладається максимум зусиль, щоб ми цього не помічали. Ми змушені боротися за право говорити українською, замість того, щоб боротися за гідне життя.
 
Вони там, у своїх особняках, потирають руки, радіючи, що знову спустили пару в суспільстві.
 
А правда лише одна – ми доб’ємося гідного життя лише тоді, коли стоятимемо зі зброєю в руках на порозі їхніх особняків.
 
Тільки де ж її взяти ту зброю? І головне за які гроші? Адже автомат Калашникова на чорному ринку коштує від 1000 до 2000$. А нам платять значно менше.
 
Може причина наших низьких зарплат саме в цьому?
© R`n`R [07.06.2012] | Просмотров: 6851

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.7/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook