пароль
помнить
uk [ru]

Язык …


Язык …
О-о-о, нарешті у «пацанів» вчора трапилось свято, сяк-так хоч і в першому читанні, але прийнявши цілком антиконституційний законопроект щодо статусу, будемо відвертими, виключно російської мови, вони наблизились до виконання першої і поки єдиної з своїх передвиборчих обіцянок. А що робить, як більше хизуватись нічим, і навіть власна "паства" все гучніше починає говорити про пі... нетрадиційного керівника?!!
 
Так що відданно-синій електорат може вже дарма не напружуватись й приготуватись до того що жити стане легше, жити стане веселіш, бо ще трохи й «покращень» буде повна хата, адже знаходитись в такій етнічно рідній …«жопе», це ж набагато приємніше, ніж в отій осоружній … «дупі»!
 
Але чимось оте учорашнє «свято життя» дуже нагадало сходняк 28.11.2004 у Северодонецьку. Правда тоді більшість його учасників з переляку десь півроку по закордонам, як щури переховувались, поки Ющара універсали не заходився з ними підписувати. От натерпілись бідолашні, і чого тільки не зробиш … аби державну мову не вчити.  
 
Та то таке, ще якось етнічних росіян зрозуміти було б можна, однак й тут здоровій глузд підказує, що розраховувати на поваги до себе й своєї мови можна тільки тоді, коли ти знаєш чи хоча б навчився поважати мову країни де проживаєш.
 
Але в цьому сенсі більш дивує інша, цілком загадкова субстанція – «русскоязычные».
От дивина … українців знаю, болгар, євреїв, росіян, грузин і багатьох інших знаю, а от  «русскоязычных» не знаю. Ну ніяк на статус національної меншини вони не тягнуть, і в структуру міжнародної Хартії про мови меншин не вписуються. Хіба що як новітня популяція мутантів, що вивелась в результаті нищення етносів, які мали нещастя потрапити під згубний вплив російської, а потім і совєтської імперій.
 
Але то вже окрема історія, яка за словами одного багатьом відомого ескулапа, у компетенції … хіба що тільки вітінара, та й то не амбулаторно.
 
Ну і як завжди дісталось на горіхи опозиції, яка за відгуками в ЗМІ буквально «здала» мовне питання. Ото собі й думаю, а власне як меншість може «здати» якесь питання більшості, за наявності у останньої достатньої кількості голосів для прийняття рішення? Ми ж ще про законодавчий орган говоримо, а не про арену боїв без правил?
 
Бо без проблем можу уявити як той же Ключковский Юрій Богданович  розкладає на атоми регіонала Соломатіна, чи ще якогось бугая, в диспуті наприклад щодо Закону «Про вибори», але мабуть таки буде відмінний результат, коли все зведеться до мордобою. «Пацанам» же не звикати по базарам з бітами бігати. Тому й важкувато грати в шахи з тими, хто грає шашками та в «чапая».
 
То може переглянути критерій підбору депутатів? Тоді Кличку дійсно просто ціни не буде в депутатському корпусі, а ще б непогано обрати депутатами декілька підрозділів кращих з спецпризначенців, або майстрів східних єдиноборств. Чи все ж таки не будемо здоровий глузд втрачати?!!
 
Інша справа, що опозиції мабуть вже час почати діалог з суспільством, окреслюючи плани побудови нової держави та якими саме законопроектами цього можна досягти. Бо поки весь потенціал  в розподіл між собою округів йде. А треба зважати на те, що зміна нинішньої «влади» може статися тільки в одному випадку, коли за опозицію прийде голосувати не просто багато, а дуже багато людей. Бо тільки в цьому випадку, при 100% спробі «пацанів» фальсифікувати вибори, в активі у опозиції буде ота необхідна маса ошуканих громадян, що просто зметуть «пацанів», захищаючи не тільки свій вибір, але й право на достойне майбутнє.
 
Не схибте опозиція і …
Юлія Тимошенко 05.06.2012, 14:20
«не треба істерики та виривання волосся на голові, бо це - саме те, на що вони розраховують. Вони добре розуміють, що можуть правити лише в роздертій на протиріччя, втомленій і розсвареній країні. Не дайте їм цього дарунку!»
 
А … «цей "закон" невдовзі буде НЕОДМІННО СКАСОВАНО. І це не моє своєрідне побажання з-за грат, це – ГАРАНТІЯ!!!»

І йдіть до людей, розповідайте про свої плани для них, бо вам треба не тільки створити дійсно об’єднану опозицію, а й зробити найголовніше … об’єднати українську громаду.
 
І тоді все відбудеться!
© Блик [06.06.2012] | Просмотров: 2685

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.0/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить