для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ющенко - російський шпигун???


Ющенко - російський шпигун???
Ющенко – російський шпигун?
 
Давні римляни казали: «Хочеш знайти винного – спитай кому вигідно».
Ідучи на вибори Ющенко багато чого обіцяв своїм виборцям. І багато кого із себе вдавав. Переживши каденцію президентства ЮВА (Ющенко Віктора Андрійовича) ми можемо скласти власні враження від його діяльності. Тож дивно, якщо порівняти обіцянки ЮВА  з його справами то виходить ось що:
1. Ющенко позиціонував себе як поборник української мови та української культури. Реально ж маємо відсутність якісної української літератури та кіно. Балачки про «Тараса Бульбу» з Депардьє лишилися балачками. Те ж що зняли в Україні – навіть на слово «кіно» не тягне. На прилавках книгарень скрізь панує російський видавець, російський автор і псевдолітератори-українофоби на кшталт Бузини. Між іншим, україномовну книжку Д’яченків «Дика енергія Лана» (доволі слабенький твір) з полиць магазинів просто змели, себто попит існує. А телевізійні та газетні піар-атаки на ворогів ЮВА, вражають своєю якістю і різноманітністю.
2. Ющенко казав «Бандити мусять сидіти в тюрмах». Наразі ж, самий відомий в Україні бізнесмен з кримінальним минулим не те що не сидить, а ще й збільшив за часи панування ЮВА свої статки з 3 мільярдів доларів до 9 млрд. Бачте, як кляті помаранчеві своїх опонентів гризуть? Те, що саме цей бізнесмен є спонсором найпотужнішої проросійської політичної сили – певно, прикрий випадок.
3. Дії ЮВА призвели до втрати українськими підприємцями російського ринку м’яса та молока.  Кажуть це була відповідь на «антиросійську спрямованість» ЮВА. Насправді переконаний, після перших «антиросійських кроків» ЮВА, весь Кремль лежав п’яний від радощів. Відмова від українського м’яса та молока дозволила Росії на ті самі обсяги завозити м'ясо та молоко з Аргентини та Мексики. А там такі відкати!... Інтереси Кремля і інтереси Росії – не завжди одне й те саме.
4. Дії ЮВА не схиляють країну до НАТО, а навпаки -  відштовхують. Хто б щоб не казав, а НІЯКОЇ якісної реклами зближення України з НАТО в Україні наразі нема. Біг-борди з пикою Кириленка такою вважатися не можуть в принципі, у силу свого нульового ефекту. Розміщення книжок про НАТО в бібліотеках викликає тільки сміх. Ви уявляєте, ситуацію за якою агітація проти ворогів ЮВА проводиться шляхом розміщення книжок у бібліотеках?
5. Ющенко позиціонує себе як поборник євроінтеграції. Але єдине, що було зроблено ним для цього, це було відмінено візи в Україну для громадян ЄС. ЄС до України їздить. Але взаємністю не відповідає. Що аж ніяк не популяризує ідею євроінтеграції в очах українців.
6. Міжнародні стосунки України на кінець правління ЮВА можна подати у вигляді одного-єдиного прикладу: в останній час від зустрічі з ним відмовилися Меркель та Саркозі. Польща, забувши про участь ЮВА в обладнанні «Кладовища Орлят» у Львові, вже відверто паплюжить тему УПА (за Кравчука та Кучми – не наважувалися). Про російський напрямок навіть якось незручно згадувати. Після поїздки ЮВА в Туркменістан, останній поновив співпрацю з Газпромом. Як ви гадаєте, відбивається це на українській економіці?
7. Ющенко позиціонує себе як борець за визнання Української Повстанської армії. Диво й годі – маже УСІ пізнавальні фільми про УПА буди зняті в часи президентства «проросійського» Кучми. Ніяких пізнавальних матеріалів стосовно УПА за ЮВА ніхто не видавав. Проте, зіпсовані стосунки держави з ветеранами війни – солдатами Червоної армії, а СБУ перетворено на філіал «Інституту Національної пам’яті» з публікації документів сталінської доби (себто її діяльність паралізована). Іншими словами, ідея визнання солдатів та офіцерів УПА стараннями ЮВА зведена до абсурду.
8. Ющенко – поборник увічнення пам’яті про Голодомор 30-х років. Можемо щиро привітати – найбільша трагедія української нації нині зведена до маразму і вже викликає нервовий тик у школярів. Пагорби Київського Парку Слави нині вкрито хрестами. Діти не розуміють, навіщо гарний парк перетворено на подобу цвинтаря? Дорослі – якого лиха під час побудови меморіалу пам’яті Голодомору, будівля врізалася в історичну пам’ятку, вал київської фортеці XIX сторіччя?
9. Голосуючи за ЮВА багато виборців сподівалися, що досвідчений економіст проведе низку корисних реформ в економіці. Реально - не проведено жодної. Єдине що зроблено – розхитано систему влади створену ДО ЮВА.
10. За часи правління ЮВА в країні здійняли голову проросійські сили екстремістського напрямку. Різноманітні «Севастополь-Крим-Росії», «Прориви», «Русскіє блоки», «Родіни» та інші «Антіфи» стали ледь не зірками прайм-тайму. Дійшло вже до крові (вічна пам'ять Максиму Чайці). Дивно, але в часи Кучми їхньої діяльності якось не спостерігалося взагалі.
А тепер, увага, питання. КОМУ ВСЕ ЦЕ ВИГІДНО? Відповідь – керманичам Російської Федерації.
Любити чи не любити Росію – справа особиста. Реальним є те, що Росія – сусід України, і як би ми не хотіли, в іншу півкулю вона не переповзе. З цього висновок – стосунки з Росією якось-таки треба будувати. А хто посперечається з тим, що Росія серйозно опікується своїми інтересами у своїх країнах-сусідах?
То чому б не розглянути версію, за якою президентство Ющенка – вдала операція спецслужб Росії, з метою розхитати українську економку, знесилити державний апарат, та викликати хвилю еміграції численних громадян України до Російської Федерації? А також – власними діями зламати в українцях бажання виборювати свої права, розчавити самоповагу, та довести до абсурду національну самосвідомість?
Так воно чи ні, але росіяни мусять бути Ющенкові щиро вдячні. Йому вдалося зловити українців на патріотизмі, збурити їх до масових акцій протесту, а потім звести всі надбання та очікування мільйонів людей до повного та остаточного фарсу.
До речі, останнє телезвернення Медведєва до Ющенка дещо підняло рейтинг ЮВА.
Кажуть, на блогу Медведєва під вищезгаданим телезверненням, першим було повідомлення від глядача Віті Ющенка: «Мєдвєд! Автор смалить! Побалакай ще!»
© Дракон [23.09.2009] | Просмотров: 3546
Метки: #Путін  #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/24

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook