для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Євро-2012: рейтинг перлів дебілізму від держслужбовців


Євро-2012: рейтинг перлів дебілізму від держслужбовців
Ще тиждень - і в Україні розпочнеться свято футболу, до підготовки якого державою було задіяно чимало сил, залучено величезних коштів, у  тому числі й кримінальних. Коли вже підготовка позаду, а матчі попереду, шоста палата одного з чисельних українських дурдомів вирішила підвести підсумки та оголосити перших переможців за рейтингами дебілізму. Рейтинг може здатися складним у формулі виведення та підрахунку, що ми упустимо, а надамо готовий результат. Він не менш вбивчий, але простий і не менш переконливий.
Перше місце в рейтингу «перлів» з приводу Євро-2012 зайняв діючий пахан шостої палати В. Янукович, який під час засідання Ради національної безпеки та оборони своєї  палати переплутав слова "безпечно" і "небезпечно": "Мені тут підказують, що це треба зробити напередодні Євро-2012, і не тільки. Ми вважаємо взагалі, що територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя наших громадян, а коли до нас поїдуть гості – тим паче".
За це щире зізнання – констатацію сучасних реалій та перспектив для пересічного українця як нині, так і в майбутньому, наш гарант Конституції отримує найвищу суму балів – 12* із зірочкою.
Сподіваємося, що в день відкриття футбольного свята по дорозі гаранта Паханату до місця, де він буде тримати свій спіч, спиляють на всяк випадок усі ялинки, бо може заклинити на спогадах, і держава матиме черговий конфуз. Порада на майбутнє: підібрати з одної з палат національного дурдому двійника, який розуміється не тільки на історії людства, а й України. Вміє зрозуміло висловлювати свої думки та не по словах читати.
На другому почесному місці - МЗС України. Все почалося з того, що весною 2011 року Міністерство закордонних справ надало гаранту на утвердження «зоряний» проект формування позитивного іміджу країни, підвищення її туристичної та інвестиційної привабливості. Були представлені для сувенірної продукції два мальованих персонажі – юнак і дівчина в національних костюмах – українець Спритко і українка Гарнюня. Цей витвір прокоментував художник, арт-директор Олекса Манн: «Навіть через тисячу років після ядерної війни, люди, які знайдуть цю бадягу, будуть сміятись і плакати від печалі». Через декілька місяців МЗС заявило, що не використовуватиме цих ляльок для іміджевих кампаній України, бо громадськість проти.
Розробка стратегії обійшлася МЗС у 100 тисяч доларів. Тому МЗС набрало почесних 11 балів разом з іміджевими доларами, з якими розібралися по суті державницькі «Спритмани» та «Гарнюні».
Третій п’єдестал з одного стрибка подолало МВС і забило гола у власні ворота. Цей успіх вони досягли, завдячуючи розробленій та надрукованій пам’ятці працівникові органів внутрішніх справ з багатообіцяючою назвою «Зустрічаємо Євро-2012».
Саме вражаюче у цій пам’ятці є те, що в ній перелічені дії, неприпустимі для правоохоронців. Найпершою забороною вказана така – «лузати соняшникове та гарбузове насіння». Неприпустимо із надмірним захопленням спостерігати за спортивними змаганнями або іншими розважальними заходами на шкоду службі; курити в не призначених місцях або на вуличному ходу; плювати на вулиці, вживати алкогольні напої, зокрема пиво; вживати їжу в людному місці; порушувати правила носіння форменого одягу; порушувати правила дорожнього руху; безпідставно відмовляти в допомозі тим, хто її потребує. Для правоохоронців також неприпустимо неуважно, байдуже та грубо спілкуватися з колегами та громадянами; відкрито осуджувати та глузувати з осіб, звичаї, одяг і поведінка яких суттєво відрізняється від звичних в Україні, а також випрошувати цигарки, сувеніри в іноземців.
Після ознайомлення з цією пам’яткою нам залишається тільки пишатися нашою міліцію, її високими моральними якостями та не менш вражаючим інтелектуальним потенціалом. Сподіваємося, що за декілька років, при черговому спортивному змаганні чи іншому святі, в урядовому заході не з’являться доповнення: стріляти з табельної зброї по горобцях, жебрати у іноземців, використовувати замість електронного голосового перекладача ненормативну лексику, не затверджену наказом міністра МВС.
З сучасними тенденціями дебілізації працівників МВС можуть бути інші,  не менш вражаючі варіанти. Ми б порекомендували в кобуру кожного правоохоронця покласти по пачці кондомів. Щоб по п’яні не робили собі подібних. Це врятує наступні покоління від розробки та застосування подібних інструкцій. До речі, цю інструкцію кожному співробітникові треба давати під розпис. При цьому не завадило б перевірити, чи вміє він писати та читати. Це допоможе при підведенні підсумків і, без сумнівів, чергової ротації кадрів, бо кондоми треба було видавати раніше…
А поки для правоохоронців, для спілкуванні з іноземцями закупили 1418 електронних голосових перекладачів. МВС прозвітувало про навчання 17 тис. міліціонерів початкової англійської мови, котра починається із слів; «fuck you». Правда, кажуть, що Міністр МВС, лузгаючи гарбузове насіння із овочів, які йому традиційно дарують на День незалежності України, також вирішив засвоїти ці слова у першу чергу.
Сподіваємося, що це в кращому випадку буде на пальцях міліціонерів, включаючи самого Міністра, без застосування уніфікованого пендрика. За це все їм десять балів гарантовано, хоча дехто настоює на усіх 12.
На четвертому місці ДАІшники Харківської області, яким замовили та пошили формений одяг під романтичною назвою «клоуни на дорогах», або більш суворо – «худоба, що пасеться на дорозі». Саме тому вони і забрали свої почесні дев’ять балів.
П’яте місце зайняв у Києві НСК «Олімпійський», в якому 6500 місць залишаться незатребуваними, оскільки глядачі перших, других і третіх рядів не зможуть спостерігати за ходом гри через встановлені щити реклами. Яка, за словами проінформованих джерел, стосується  так званих «злачних місць» основного пахана.  Віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков про це сказав коротко і лаконічно: «Нічого вдіяти з цим неможливо». Що на це скаже гарант, адже це недоотримані «бабки» – невідомо. Але цапа-відбувайла на всі 8 балів, або на ціну квитків, помножену на 6500 місць, буде знайдено.
Інші місця не менш цікаві та вражаючі.
Харківська міська влада планувала до Євро-2012 встановити у місті дві 8-метрові матрьошки, що мали символізувати господарів європейського чемпіонату – Україну та Польщу. Але цей проект необхідно було погодити з УЄФА. Після цієї заяви жодних повідомлень про встановлення їх на площі Свободи не було. А як до ідеї з пляшками заповненими перваком, або тим самим кульком із гарбузовим насінням?
У Донецьку до Євро-2012 для безхатченків планують організувати наметовий табір. Тенденція вже зрозуміла. Люди вже мають звикати до таборів усіх модифікацій. Можна не відкладаючи на потім усю країну огородити колючим дротом та проголосити суцільною зоною з назвою «Паханат». Так би мовити, нам є що успадкувати із третього рейху.
Тривалий регіт виник у зв’язку з перекладом назв вулиць, окремих закладів чи озвученням англійських текстів в Україні. До прикладу, офіційний сайт Євро-2012 вивісив машинний переклад презентації української збірної. "Sbornaya Ukraine on football (Ukr Ukraine national football team) represents Ukraine at mezhdunarodnыh of Football tournament and tovaryscheskyh meetings. The control and organization osuschestvlyaet football Federation of Ukraine", - так виглядав текст на сайті. Як ви думаєте,  до якої язикової  групи відноситься написане?
Офіційний сайт підготовки Донецька до Євро-2012 в англомовній версії зробив помилку. Зокрема, у вкладці "Транспорт" одна зі сторінок мала назву "Shuttle bass". Очевидно, малося на увазі "Shuttle bus" – "Приміський автобус". Але це так, дрібниці…
Не менш критичного розголосу серед громадськості отримала заміна вивісок в Київському метрополітені. На одній із вивісок на станції метро "Університет" кияни нарахували відразу декілька помилок. Наприклад, Shevcenko замість Shevchenko, trollebuses замість trolleybuses. На нових автоматах з продажу жетонів замість you shall (ви повинні) вживається словосполучення you shell, що перекладається як "ти мушля". Ще добре, що не добре знайоме: "Fuck you"
Відзначився і директор турніру УЄФА 2012 Маркіян Лубківський який посилаючись на соціологічні дослідження заявив, що уболівальники Євро не матимуть часу на секс в Україні. Це до чого? Невже у вболівальників є ті ж самі фізіологічні проблеми, що і у Лубківського? А може, він звик займатися цим лише у Дурдомі, або безпосередньо на футбольному полі?  Сподіваємося, у цьому немає впливу Чорнобилю, чи інших негативних факторів, як розбори між фанатами то що.
Київська влада також вирішила начудити. Тим паче, що традиції ще ті. Із часів Космосу. Влада попередила футбольних фанатів, які приїдуть на матчі Євро-2012, що їм заборонено купатися у столиці. За словами заступника голови КМДА Анатолія Голубченка, «це не тому, що пляжі не готові, а тому, що він (фанат) вип'є 300 грамів, стрибне і потоне, а потім розповість, що у нас пляжі не готові. А це ж різні речі: потонулий п'яний і неготові пляжі». Це вже точно без коментарів, оскільки Голубченко, напевно, судить із власної поведінки.
На фоні цього державницького дебілізму та маразму щиро тішать тільки повії. Вони наголосили про стовідсоткову готовність до зустрічі та проведенню без державного фінансування та підтримки, на належному рівні усіх до матчевих та після матчевих зустрічей з усіма футболістами та вболівальниками.  Брудом в обличчя, як державні службовці та установи вони не вдарять, оскільки займаються своєю працею, на відміну від Міністра МВС, Голубченка та Лубківського на професійному рівні. І це щиро тішить. Хоч хтось в Україні більш відповідальний і не пошкодує сил та здоров’я для її іміджу.
  Отже, як і в давні часи, Україну врятують жінки!
 

Читати: http://proza.ru/2012/06/04/1779
© temnov1950 [04.06.2012] | Просмотров: 3624

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/33

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook