для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Політикам- патріотам.Заклик до об'єднання.


Політикам- патріотам.Заклик до об'єднання.
Ні, не до того, політичного, під вибори. Там, хто хотів об'єднатися, майже всі вже об'єдналися.Я закликаю об'єднатися проти репресій. Це вже давно впадало у вічі. І ось після випадку з Віталієм Запорожцем, наважився звернутися до політиків різних ідеологічних орієнтацій.
 
Невже Ви не бачите, що поодинці Вас б'ють, як сидорових кіз?Звісно, Ви можете зневажати мою думку, думку одного, двох, десяти людей. Але ж це активні люди, якщо вони бачать, і говорять Вам, що треба щось виправляти у Ваших діях, то прислуховуйтеся до них. Ви самі, без цих активних, політично заклопотаних людей, нічого не зробите.
 
Добре, ідеологічно "Батьківщина" несумісна зі "Свободою", "Тризубом" та рештою, націонал-патріотичних сил. Ну і Бог з ним! Об'єднайтеся проти репресивної машини, яка кидає за грати членів Ваших партій, та Ваших прихильників. Це ж якесь хуторянство! Кинули за грати когось з "Батьківщини", на його захист виходить тільки ця партія та її прихильникі. Кинули за грати когось зі "Свободи", так само тільки свободівці мітингують. І решта так діють. Невже важко зрозуміти, що якщо Ви зараз не будете спільно діяти, то в решті-решт, Вам прийдеться, як казала Юлія Тимошенко, перестукуватися між собою вже в камерах, куди Вас запроторить цей новітній бандитсько-гестапівській режим. Всіх. Таких, безмежно в себе закоханих та принципових.
 
А чому, запитується, не створити координаційний центр, в якому можна було би виробляти спільні дії на захист політув'язнених? Уявіть, наскільки збільшилася би кумулятивна енергія цих спільних дій?
 
А якщо Ви поодинці виводите двадцять-тридцять людей, то і єфект відповідний. Влада на Вас просто зневажає, та банально дубасить. І те, що зараз кидають за грати безневинних людей, це у великій мірі і Ваша провина. Подивіться на цей малюнок -
 

Ну це я в політиці ніхто. Просто звичайний виборець. Але ж ви там, в цій політиці, постійно перебуваєте. Читаєте відповідні наукові дослідження, накладаєте на нашу ситуацію, але ж висновків ніяких не робите. Подобається Вам, чи ні, Юлія Тимошенко, але ж влада сама вказує, хто для неї самий небезпечний. Мало того, вона є лідером опозиції. І саме з неї, ця бандитська камарілья почала розкручувати маховик репресій. Саме на ній вона випробувала негідні засоби "судочинства", саме на ній вона випробувала на міцність відданість та рішучисть до захисту, всіх патріотичних сил в Україні.
 
І що вона побачила? А те, що ми і зараз продовжуємо спостерігати. Кожна політична сила захищає тільки своїх. Моя хата з краю. В гіршому розуміння цього вислову. Коли запитуєш, а чому Ви не виводите своїх людей, припустим на підтримку Тимошенко, або Луценка, відповідіть стандартна, це не наши, в них купа грошей, хай самі викручуються. Якесь політичне дикунство! І тут вже довотиться волати, а до чого тут гроши!!! А те, що це українці, Вам не спадає на думку? Такі самі, як і Ви! Як можна сидіти в куширях, спостерігаючи, як ці покидькі волочать за руки, за ноги, хвору жінку? Яка прийняла на себе весь цей страшний удар репресій, знущань, та катувань
 
І зараз Юлія Тимошенко є символом політичних переслідувань в нашій країні, саме на ній влада випробувала ці жахливі засоби розправи над опозицією та над українцями. Які з успіхом застосовує і до решти, хто чинить їй супротив, спираючись в тому числі і на цю Вашу розпорошеність, та хуторянство.
 
Тому я закликаю Вас змінити цю тактику, як таку, що не виправдала себе, та, за деяким виключенням, нічим не допомогла незаконно ув'язненним патріотам.
 
Почніть з початку цієї піраміди. Забезпечьте масову підтримку вимогам щодо звільнення лідерів опозиції. Оточіть ту зловісну лікарню щільним кільцем. Виставьте вимоги щодо звільнення Тимошенко. Уявіть, наскільки збільшаться Ваши сили, якщо вдасться витягти із-за грат цю жінку? Вона одна вартує цілої дивізії. Так само щодо Луценка.
 
В мене нема жодного сумніву, що перше, що зробить Юлія Тимошенко, то одразу піде до Юрія Луценка під буцигарню, вимагати його звільнення. Так само вчинить і Луценко, щодо до решта полтв'язнів. Це буде ланцюгова реакція. І ця піраміда завалиться.
Якщо ж ні, то Ви самі опинитеся в ній. Ця репресивна машина не може зупинитися. Їй потрібні весь час нові і нові жертви. Інакше вона заіржавіє та зупиниться.
 
Об'єднуйтеся, закликаю Вас!!!
© маска [31.05.2012] | Просмотров: 4080

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook