пароль
помнить
uk [ru]

Як стають новітні українські революції


Як стають новітні українські революції
Спочатку про те, що маємо.
Маємо банальне становлення капіталізму донецького штибу.
 
Всі події, що їх можна спостерігати, вказують на мету всіх провідних порухів на наших теренах - остаточне розтягування власності і активів, остаточне з'ясування міжсобойних стосунків, остаточне становлення понятій існування (всередині і назовні).
 
"Донецькі" вирішили, що на поточному періоді у них є значно більше, ніж в "українських", ресурсів всіх видів для панування на всій території "Україна".
 
Отже, провідну тенденцію нашого життя можна назвати "СТАНОВЛЕННЯ ДОНЕЦЬКОГО КАПІТАЛІЗМУ".
 
За цією логікою, влада є тим інструментом, який уможливлює життєздатність означеної тенденції. А відсутність донецької влади унеможливлює те саме.
 
Господи! Як ти все просто влаштовуєш ! worthy
 
Тепер про тенденцію.
Якби то "донецькі" були не донецькі, а хоча б дніпровські, то не виключно, що у свідомості населення запанувала б думка "ну, і нехай! Другом тобі не буду, так і знай, але якось здобуду собі маленьке щастя .. А там побачимо ..".
 
Але ж "донецькі" є такі донецькими, тому населення вже (після двох років демонстрування всієї донецької краси) втрачає сподівання на таке собі тихе щастя за своїм парканом ..
 
І справа не в тому, що "донецькі" тупі і невиховані (навпаки, вони і розумні, і виховані). Справа лише в тому, що вони є "донецькими" і іншими бути не можуть.
 
То ж, дозволю собі зформулювати закон про неминучість конфлікту між "донецькими" і "українськими" на теренах України:
 
"ОСКІЛЬКИ ДОНЕЦЬКІ ЗНАЮТЬ ЛИШЕ "ДОНЕЦЬКИЙ" СПОСІБ ІСНУВАННЯ І ЗМУШЕНІ ТОТАЛЬНО РОЗПОВСЮДЖУВАТИ ЙОГО ПО ВСІХ УКРАЇНСЬКИХ ТЕРЕНАХ, ТО ЄДИНИМ СПОСОБОМ ЗДОБУТТЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПРИСТОЙНОГО РІВНЯ ІСНУВАННЯ зараз і в майбутньому Є ВІДСТОРОНЕННЯ "ДОНЕЦЬКИХ" ВІД ВЛАДИ З ПОДАЛЬШОЮ ДЕАКТИВАЦІЄЮ ЇХНЬОЇ ЗАСАДНИЧОЇ ВЕРХІВКИ".
 
Саме з цієї обставини українську спільноту просякає думка про неуникнення повстання проти "донецької" влади і приведення до влади "українських".
 
Але інтрига полягає в тому, що "українські" поступаються "донецьким" по всіх статтях .. окрім однієї. Якої? Я й сам поки що не можу звербалізувати .. Може трохи згодом ..
 
Отже, рано чи пізно, в тому чи іншому вигляді, але революція станеться ..  
 
Ну, на сам кінець про перебіг революції.
Тут слід мати на увазі, що значну частину (можливо що найбільшу) бізнесу і чиновництва становить "болото" .. Стиль болотного існування полягає у пристосуванні .. Болото перетікає в той бік, куди його кличе тяжіння обставин.
 
У цьому контексті інтригою є визначення перепаду рівней .. Від цього перепаду залежить вибір болотом моменту для перетікання в іншу акваторію ..
 
Отже, головним завданням "революціонерів" є створення того перепаду рівней, за якого болото стрімко почне залишати одну акваторію і хутко потече в іншу. Інакше кажучи, ознакою наближення революції стане нарощування спланованого і координованого тиску на "донецьку" владу по всіх напрямках. Як тільки напруження перепне певний рівень, так хитке чиновництво і бізнес почне перетікати в бік "українських" .. І тоді "донецьким" прийде гаплик.
 
Ся подивомо  ..
 
smile3
 
© Карт [25.05.2012] | Просмотров: 1891

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить