для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Атракціон небаченої хоробрості


Атракціон небаченої хоробрості
У вівторок, 22 травня, на розгляд Верховної Ради "владою" наче б то буде винесено законопроект про зняття недоторканності з народних депутатів.
 
Навіть дивно і чого до того списку не потрапили інші, не менш впливові посадовці … судді наприклад чи той же «гарант»? Невже навіть заради такого, по заріз потрібного передвиборчого піару, безпекою їх геніталій ніхто ризикувати не наважується?
 
Ні, таки відчайжухи оті «пацани», що бавляться штурвалом нашого спільного човника. Це ж неабияку мужність треба мати щоб отак взяти й позбавити себе святого, … недоторканності.
 
Хоча, якщо пильніше на ситуацію подивитись, то героїзму ніякого в тому нема, звичайна передвиборна рекламна булька. Та й чого власне так вже перейматись за власну дупу (чи гепу?), коли генпрокурор – твій кум, голова (чи хвіст?) СБУ – колишній твій охоронець, та й верхівка МВД суцільно вихідці з одного … «пасьолка».
Це як у класика, ... «він же  памятник, хто ж його посадить?!»
 
Та ні, то хіба вже коли «їжі» на всіх не вистачатиме, а так … усьо чотка, по поняттям.
 
А от щодо опозиції !
Та з дорогою душею, ті ж справи Тимошенко та Луценко зайвий тому доказ, кого ж там закон хвилює чи наявність отої дивини ... складу злочину?! «Сидіти» і усьо, раз «пахан» так сказав.  
 
Та власне ж і прикольно, ну от … зупиняєш машину якогось балакучого опозиційного депутата і з такою милою посмішкою питаєш  його … «і кому це ви везете оту повну цинку патронів, чи отой мішечок ко… білого порошку?». Не встиг бідака і голову повернути, а проворні поняті, ще навіть «улікі» до багажника не доперши, вже їх йому й пред’являють.
Так на біса та недоторканність?!
 
Та й шо оце розводити отой інтелігентський піетет, яка «влада», така і система координат – «балалайка два струна – я хазяїн вся страна!».
 
А то все … опозиція, опозиція!
Головне до всього підійти естетично, десь так з інтелектуальним фльором, от як в тому ж 2010, про … «всё не так, всё не то, все не те» погомоніти, бо ж яка в біса різниця, що в результаті  отримуєш режим, ... коли сидиш на баобабі?!    
 

 
© Блик [21.05.2012] | Просмотров: 6765

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/59

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook