для старых юзеров
помнить
uk [ru]

РПЦ - УПЦ(МП) на службі шовінізму, фашизму та українофобії.


РПЦ - УПЦ(МП) на службі шовінізму, фашизму та українофобії.
Дивна річ, РПЦ (котра між іншим вже кілька років поєднана з РПЦ закордонною) (а значить і УПЦ-МП) і досі кляне Мазепу анафемою, водночас маємо цікаві монументи:

Мемориал А. А. Власову и бойцам РОА на кладбище Новодиевского женского русского православного монастыря в Нью-Йорке
А ось і в Москві:

У місті Москві, біля храму Всіх Святих, споруджено меморіальну плиту П.Н.Краснову, козацьким генералам, отаманам і воякам 15-го козацького кавалерійського корпусу Військ СС, які служили гітлерівській Німеччині. Напис на цій плиті приголомшує: "Казакам павшим за веру и отечество".
 
Так щоб ніхто не сумнівавсь, про цього та інших діячів котрих шанує РПЦ можна докладно прочитати тут (РЕКОМЕНДУЮ не пожалкуєте):
http://www.istpravda.com.ua/articles/2012/05/10/84906/
А ось як вдячні землякі у 2010 році вшанували земелю:
Мемориальный комплекс «Донские казаки в борьбе с большевиками» в станице Еланская.

Про відкриття комплексу пишуть:
Открытие мемориала проходило торжественно, с пышно накрытыми столами. На мероприятии присутствовали не только местные жители, гости из соседней станицы Вешенская, но и сотни «государевых», то есть реестровых, казаков Донского и Кубанского войск, священнослужители Ростовской епархии. В торжествах также принял участие епископ Женевский и Западно-Европейский РПЦЗ Михаил (Донсков), потомок донских казаков.
Перший пам’ятник встановлений в москві у 2005 році був у 2007 трошки потрощений вандалами, але його не демонтовано. Другий меморіал схожий чимось з МАФом Сталіну в Запоріжжі, його правда хоче демонтувати держава а місцеве населення проти:
http://www.ng.ru/regions/2009-05-29/1_Krasnov.html
(в нас навпаки громадськість хоче демонтувати, а держава проти (очевидно тому що влада в державі не належить українцям)
А ось і сам товарісч Мєдвєдєв покладає квіти до цікавого пам’ятнику (якби його попросили покласти квіти до пам’ятника Бандери котрий не вбив жодного руского, то з Мєдвєдєвим напевно сталась би істерика, а тут нічко, покатіт):

21 апреля 2009 года Хельсинки
Дмитрий Медведев возложил венок к могиле президента Финляндии маршала Карла Маннергейма на мемориальном кладбище Хиетаниеми.
 
Цікаво що Шухевич та Бандера присягу Фюреру не давали ніколи.
А от Власов та Краснов с сотоварищи давали присягу фюреру. Навіть більше, окрім військових діячів Россії також і  РПЦзакордонна всіляко оспівувала фюрера (причому РПЦз нещодавно увійшла до РПЦ БЕЗ  ЖОДНОГО  ПОКАЯННЯ за співробітництво з фашистами):
http://www.dazzle.ru/antifascism/mapnsug.shtml
 
Ще раз наголошую що покаяння за співробітництво з фашистами РПЦз невиказала перед входом у РПЦ:
17 мая 2007 в московском Храме Христа Спасителя Патриарх Московский Алексий II и Первоиерарх РПЦЗ митрополит Лавр подписали Акт о каноническом общении, гласящий, что «Русская православная церковь Заграницей пребывает неотъемлемой самоуправляемой частью Поместной Русской православной церкви»

А от у 2009 Вовік Путін кладе квіти Денікіну, а потім довго вихваляє шовіністичні погляди останнього (про це тоді ж повідомляли в новинах):

 
Дивна річ, в Костелі св. Олександра (Київ) я зміг купити книжку священика і щиро віруючої людини О. Мєня (в перекладі українською мовою). В своєму ж храмі УПЦ-КП на Солом’янці (Київ) я можу придбати або відповідну християнську літературу , або запрошення на хресний хід чи пропозиції відвідати святі місця (наприклад Соловецький монастир).
Зате один раз бувши в храмі РПЦ я побачив запрошення (там був цілий стос прямо на столі де свічі продавались) ВІДВІДАТИ  ПЕРЕГЛЯД  ФІЛЬМУ  АДМІРАЛ (про Колчака).

 
Доречи пам’ятник жертвам Колчака (котрих в історії було доволі багато, на відміну від неіснуючих в Луганську жертв УПА котрим спорудили музей в Луганську) ще стоїть.
Але вже ставлять і пам’ятники самому Колчаку (від вдячних нащадків):

Памятник А. В. Колчаку в Иркутске, установленный в 2004 г.
 
А що там Адмірал, навіть царя ЧОРНОСОТЕНЦЯ зарахували до святих (щоб не мєлачіцца прямо з усім сємєйством до святих зарахували):

Император Николай Второй и его семья причислены к лику святых Православие.Ru, Москва, 14 августа 2000. День памяти: Июль 4(17 июля по н.ст.)
 
Як бачимо з ЧАСОМ в РПЦ нічого не змінилось. Як була це структура на службі шовіністичної влади (якого б кольору та не була, чи то Россійські шовіністи Миколи 2, чи то червони більшовики, чи то їх поплічники теж під червоним прапором з Гітлерівського Рейху) такою вона і лишилась.
 
Опщєм свєрім часи:

 
© Слово [15.05.2012] | Просмотров: 5426

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook