для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Зпроституйовані символи


Зпроституйовані  символи
Цікаве було задане питання з боку наших"российских товарищєй"(на іншому форумі)
http://forum.comments.ua/index.php?showtopic=72517&st=0
 
,на яке дуже важко відповісти.
 
Чи не є це з боку  авторів фотки"осквєрнєніє символов страны" :
 

 
Зміг відповісти лише так :
 
Після того,як держава роздає ДЕРЖАВНІ нагороди "наліво і направо" тим,хто зовсім не заслуговує , ДЕРЖАВНІ НАГОРОДИ ЗАРАЗ В УКРАЇНІ НЕ МАЮТЬ  свого ПЕРВИННОГО ЗМІСТу і вони перестали бути ДЕРЖАВНИМИ,саме як оцінка ПАТРІОТИЗМУ своїх громадян.
Нагадую ще, як Ющенко роздавав ордени "Ярослава Мудрого"  зовсім не за цим параметром оцінювання  і навіть не громадянам України...
 
Відмова деяких наших письменників від Державної Шевченківської премії -чи не означає це ,що премія теж ДИСКРЕДИТОВАНА БРУДНИМИ РУКАМИ ПОЛІТИКІВ ,і перестає виконувати основну функцію -БУТИ саме ДЕРЖАВНОЮ !?
коли Громадяни(думаю,ніхто не буде сумніватись у громадянській позиції наших шановних письменників) відчувають ,що брати нагороду з рук держави -ЦЕ ПРИНИЗЛИВО І СУПЕРЕЧИТЬ СОВІСТІ І СУМЛІННЮ  -то про які "символи держави " взагалі йдеться?
Торік письменник Василь Шкляр відмовився від Шевченківської премії, ..
Письменниця Леся Воронина й художниця Катерина Штанко, авторки книги «Сни Ганса Християна», яку днями було відзначено премією Президента України «Українська книжка року» в номінації «За видатні досягнення у галузі художньої літератури», відмовляються приймати премію від чинної влади. Про це вони заявили в коментарях на «ЛітАкценті».

Тому тут "золотий унітаз на лацкані " -Символ Державної ЗПРОСТИТУЙОВАНОЇ  нагороди.  і символіка України у цьому випадку  НЕОБХІДНА, вона лише це підкреслює . НІЧОГО ІНШОГО.
 
Може Саме так і треба розцінювати.
Немає  зараз Української держави(а у відчутті,можливо навіть більшості Українців так і є) -то які можуть бути державні нагороди!?
Тут немає "осквернения символов".
 
Залишається прапор,гімн ,Символи Держави і нації,створені давно,визнані всіма ГРОМАДЯНАМИ,і які принизити не вдасться нікому.
А от ТЕ ,що ЗПРОСТИТУЙОВАНЕ - перестає бути символом держави. Думаю,з часом(а Українській державі -БУТИ!) державні нагороди будуть змінені..
 
© Pavlotex [02.05.2012] | Просмотров: 5068

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.1/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook