для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Трофей для Юлії Тимошенко


Трофей для Юлії Тимошенко
Мене вбиває, коли на різних ток-шоу, мать би їх, ця голуба срань верещить, що Юля була при владі п'ять років. І чомусь опозиція майже не заперечує, або щось мляво там намагається підрахунки якісь вести. Замість того, щоб підійти до якого-небуть Олійника, чи того ж Смешка, та в пику йому заїхати. Як можна вибачати таку явну, та нахабну брехню?
Перший раз Юля була при владі дев'ять місяців, другий раз, біля двох років. Оба рази, в неї не було більшості в парламенті. По суті, влада в неї була, в межах Кабміну. І це при тому, що всі п'ять років, при владі був спільник Януковича, Ющенко. Я вже не кажу, що окрім Юлі, прем'єр-міністром був той же дуб Янукович, та хрен з дуба, Еханур.
І ще ця голуба срань гундосить, що у Юлі була можливість зробити "бандитам-тюрми". Не треба розповідати, чий  був Генпрокурор?
І ось тому, що Юля в свій час всіх цих падл не пересаджала, що само по собі є повним абсурдом, вони вирішили кинути її за грати.
Але я маю надію, що наш народ ще не повністю скурвився, та в решті-решт звільнить Юлю. І тоді, я хотів би бачити ось таку картину
 

Після того жаху, після скотского поводження з нею, після всіх образ, знущань, Юлія Тимошенко має повне право судити це лайно в штанях. І мантії не треба. ЇЇ життя дає їй повне право судити. Повне і беззаперечне.
Бачили фільм "Догвіль"? Ні? Подивіться. Історія з головною героінею, майже повністю співпадає з історією з Юлею Тимошенко. Там постановка незвична. Роль головної героїні виконує Ніколь Кідман. Додивіться до кінця. Я хочу, щоб така сама розв'язка була і в нашому випадку.
І яке рішення прийме Юлія Тимошенко, я його прийму. Буде вирок, відірвати цьому півню його варені яйця, я підтримаю, буде вирок віддати його собакам на поживу, або спалити, як зробили з О.Макар його послідовники та прихильникі, хай так і буде. Якщо Юля вирішить видпустити його на свободу, також не буду заперечувати. Хоча думаю, довго він там не проживе.
Зі свого боку зобов'язуюсь, якщо це буде від мене залежати, та він потрапить в мої руки, коли буде тікати з України, не вбивати цю тварь, а передати його у вигляді трофею, Юлії Тимошенко.
Амінь.
© маска [01.05.2012] | Просмотров: 4341

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/83

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook