для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Дослідження мужиком баби.


Дослідження мужиком баби.
Нічого, якщо я трішки жовтизни додам в наше це дурне життя? Так, напругу скинути та розслабитися. Якщо вийде. А не вийде, двійку поставите, та підете геть.
 
Да, так ось. Забрів я на якійсь сайт, замітку якусь почитати. А там справа, де реклама, пропонують подивитися на голу Волочкову. Знаєте, є така балерина, чи хто вона зараз, не знаю. Величезна така, десь, кіло під сто вагою. Цю пропозицію я давно вже бачив, але не звертав на неї уваги. Чи не дивина, гола баба!
Але коли вона, ця пропозиція, в надцятий раз потрапила мені на очи, то я вже сам собі подумав, ну давай зайду подивлюся. Це ж не Янукович, чи Азаров голяка(тьфу блін, оце написав, аж гидко стало), а все ж такі жінка. Сам Бог велів нам, мужикам, в їхній бік частіше поглядати.
 
Їх, фоток, там було декілька, але мене зацікавила одна. Де вона розляглася, в чому мама народила, на піску, ну і позує. Як може. Каменюками себе засипала. Не знаю, до чого це...
Але я на каменюки не клюнув, а одразу звернув увагу на її фігуру.  Наскільки я пам'ятаю, вона завжди подається, як секс-бомба. Чи вона сама себе так подає. Хто зна. Але, якщо секс-бомба, то і все, що повинно відповідати цьому критерію, повинно бути присутне. Наприклад, головний секс-бомбівській стандарт - "90-60-90".
 
І так, на око, бачу, що нам фуфло підсовують. Чи вона сама підсовує. Нема там цього стандарту.
 
Ну, думаю, це на око. А якщо підвести під це наукову базу? Провести невеличке дослідження? І я зробив ось такі заміри -
 

 
Я там намагався врахувати похибку на те, що вона лежить трішки під кутом, і права грудь завалилася вправо, ну а ліва, вліво
Відповідно, ми маємо таке - "190-137-150". В пікселях звісно.
 
Йдемо далі. Беремо стандарт. В сантиметрах. 90-60-90. Якщо рахувати 60 за одиницю, то ці пропорції будуть виглядати так - " 1.5-1,0-1.5"
Тепер візьмемо нашу, поки що, секс-бомбу. Тут за одиницю беремо 137. Робимо відповідні математичні маніпуляциї. І отримаємо ось що - "1,38-1.0-1.09"
 
Мда... коефіцієнти не збігаються. Спробуємо перевести в сантиметри.
                
Ставимо замість 1.0, 60см, решту множимо на коєфіцієнти, і отримуємо таку картину, "82,8-60-65,4". Здається, дуже великі розбіжності зі стандартом. Якщо зробити розрахунки, то ці розбіжності виглядають так, "7,2-0-24,6"
 
Ну, самі бачите. Особливо на стегнах. Біля чверті метра не вистачає, щоб наши еротичні рецептори дали Excellently . А вони його не дають  .
 
Відповідно, вона тут пролітає.
 
Добре, давайте використаємо інший спосіб. Народний. Може тут вона дасть жару. Всі знають вислів, "не фігура, а гітара". Ну, це як комплімент жінці.  
 
Беремо гітару, обережно кладемо її на цю, нашу, голу бабу. Робимо прозорість. Вибачте, я зробив неакуратно, але це не головне. Важливо, щоб телеса було видно.
Ну, і уважно дивимося -  
 

 
Здається і тут пролет.
 
Можливо я гітару невірно поклав? Давайте перевернемо -
 

 
Да...., ще гірше картина. Стегна начебто підходять, і верхня частина, груди та плечи, також можна сказати що підходять. Так це тоді, якійсь мужик виходить. Але головного чоловічого реманенту нема.  Так, а груди є. Це не наш атрібут.
 
Що ж, час робити висновкі. Дурить нас баба, мужикі. Самі бачите, є наукове підтвердження. Ніяка вона не секс-бомба.  Фальшивка.  
 
Можливо я не правий в своїх висновках, то висловіть свою думку в голосувалці. Там, в коментарі я поставив. Примітивну, згоден, не згоден.
 
Але давайте не будемо її сильно гнобити за це. Все ж таки, як не крути, вона жінка. Просто побажаємо їй свого, жіночого щастя.  
 
А з іншого боку, а яка нам до неї  справа? В нас є свої жінки.  Вони самі гарні.  Гарніше всілякіх волочкових. І не потрібно нам якихось секс-бомб.  Головне, щоб Людина була. Щоб в неї душа була. Щоб з нею було добре. Щоб вона вдома чекала тебе, а ти її.
            
В решті-решт, ну її, цю Волочкову.
            
Любі україночки! Вам, від мене, ця пісня. Вона відома, але виконавиця не дуже відома. Це Квітка Цісик. Не знаю, як у Вас, а в мене від її голоса, мурашки на тілі з'являються.
 
© маска [29.04.2012] | Просмотров: 3285

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/29

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook