для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Реакція на реакцію до реакції.


Реакція на реакцію до реакції.
ІМХО Сампо було лише реакцією на статтю Капранових, які напередодні парламентських виборів знову підняли прапор противсіхства. Вони збираються й на осінь залишитися противсіхами, й агітують саме за це. До чого це може привести, крім продовження повноважень режиму? Не треба думати, що противсіхи - це лише протидвохи. Щоб впевнитися у цьому достатньо подивитися на соціологічні дослідження:
Если бы выборы в Верховную Раду проходили во второй половине апреля, то в голосовании приняли бы участие 61% избирателей
Оті 39% і є противсіхами сьогоднішнього дня , яких позбавили можливості проголосувати "проти усіх" і тому вони просто не прийдуть на дільниці.  Ну й просто байдужі, куди ж без них? Є ще, хоча й невеликий відсоток й тих, хто прийде на виборчу дільницю й спаскудить бюлетень. Саме ці 40% з невеличким - цільова аудиторія забужок-капранових. Проти них, а не проти протидвохів сьогодні повинні бути спрямовані наші зусилля.
 
Тому: закликаю протидвохів заспокоїтися - свою справу ви вже зробили, все, що ви хотіли сказати нам - сказали, все, що хотіли вам сказати ми - теж сказано. Тепер треба працювати над тим, щоб виправити наявну на сьогодні ситуацію. Чи можна це буде зробити лише голосуванням? Навряд! Чи стануть поруч з нами задля перемоги над режимом ті, хто й сьогодні продовжує торочити : "ВсіВониОднакові"? Дуже сумнівно!
 
Висновок: Сьогодні головне завдання - разом перемогти  ПР, яка узурпувала владу, що призведе до відтворення конкурентного середовища в політиці.  Потім - подальша боротьба ідей, програм, лідерів, тощо... кому що більше до вподоби.
© Пирк [29.04.2012] | Просмотров: 2572

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook