пароль
помнить
uk [ru]

ДИКТАТУРА НА МАРШІ... ОРДА.


ДИКТАТУРА НА МАРШІ... ОРДА.
Шановне панство! Чи не з'явилося у Вас сьогодні певне відчуття «Дежа вю»?
В мене з'явилося! Через те я продивився свої записи річної давнини, і от що там знайшов:
                                                          ***
    "Такое складывается впечатление что власти хочется переквалифицировать противостояние с оппонентами из войны холодной в горячую. Вспомните недавние предупреждения о том что кем-то готовится кровопролитие, стрельба во Львове, другие «пробные камешки». С такими перспективами недолог тот час когда по сценарию подобному разработкам наших близких соседей, не дай Бог, начнёт что нибудь взрываться в метро, или многоэтажках.  
     И режиссёров не волнуёт что народ всё понимает. Ведь не волнует их это сейчас, когда всяческая заказуха шьётся белыми нитками и никто нисколько не стесняется. Просто стряпаются формальные поводы для государстненной машины, для проведения репрессивных действий в стане оппонентов.
     Такое государство  в мировом сообществе не принято называть демократическим, а как- то называют по-другому. Хреновыми словами в общем-то называют.  Провокаторов на сегодняшний день искать долго не придётся - ассортимент-аж в глазах рябит. Жертвы репрессий давно в предвкушении. Профессиональных исполнителей думаю тоже найдут – были бы деньги            
– А их то как раз есть!!!. Ну на такое дело!!!
     Все компоненты в готовности . Ожидается только удобный момент, подходящий случай, Удачное стечение обстоятельств. Когда это произойдёт – отпадёт необходимость делать красивую мину на лице, обьяснять что либо кому либо. Точка невозврата будет пройдена и, как сказал классик в одном «уважаемом собрании :  «ДА ПОШЛИ ВЫ!!!»
     А что дальше? Ведь в Европу будет путь  уже заказан. И тут хочется привести ещё одну цитату из ещё одного классика: -- "Если бы нам пошли навстречу и дали товарный кредит, мы бы лизали дорожку в Москву", (Богуслаев.)
Дальнейшее развитие событий предсказуемо, однозначно и сто раз описано.
Хотим ли мы этого?    © ЗЕЛЕНЯР [21.07.2011]
 
Хочу додати два висловлювання з коментарів під цією статтею:
 
MVF. 21.07.2011 23:04:23
А с чего Вы взяли, что кто-то собирается протестовать, тем более массово??? ПеРдуны вроде сделали все возможное, чтобы вызвать эти самые протесты - но никто особенно и не рыпнулся. Похоже все возвращается к кучмовским временам
ПеРдуны делали провокации на массовые выступления и хорошо, что народ на них не поддался. А то, что народ собирается протестовать, это же так очевидно! Только меня удивляет одно обстоятельство - начало выступлений все мои собеседники отодвигают на конец осени-начало зимы... Хотя, мне страшно в этом самому признаться, очень даже может быть, что народ и это "захавает"... Тогда я уж не знаю... Не знаю...
Но, надеюсь, что мы, в большинстве своём, не останемся безучастными к собственной же судьбе. Отож бо і воно.
 
st. 21.07.2011 22:11:03
Зеленяр: "...Хотим ли мы этого?"
----------  ...миші плакали, кололися, але вперто продовжували їсти кактус...
А нас ніхто вже й не питатиме. Банда мабуть вже все вирішила та по команді буде лизати все, що горить...  
Інша справа - чи ми ті миші, та чи довго будемо жерти той кактус? Вже якось треба починати.
 
                                                        ***
 
     Віктор Янукович у понеділок 05.12. 2011року  підписав закон, що дозволяє йому одноосібно ухвалювати рішення щодо застосування зброї в мирний час...
http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/5/6813880/
Такі повноваження, вкупі з попередніми, є диктаторськими за визначенням.
Цим президент в черговий раз проДЕМОНстрував своє рішуче бажання брати на себе ПЕРСОНАЛЬНО відповідальність, (або БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ) за  таке діяння як роздача набоїв. Тобто вказівки: «Застосувати війска» або «роздать набої» буде на цей раз давать не який небуть Білоконь чи Кравченко або Кузьмук а власноручно сам гарант...
 
     «З'єднання, військові частини й підрозділи Збройних Сил можуть залучатися до здійснення заходів правового режиму військового й надзвичайного стану, боротьби з тероризмом і піратством...»
 
     Раніше закон містив норму, відповідно до якої указ указ президента про застосування зброї в мирний час  повинен був схвалюватися Верховною Радою,
 
     Тут обов'язково нам треба зупинитися, і звернутися до цього посилання, яке приведе нас до усвідомлення ролі багатьох персонажів сьогоднішньої політики в подіях 2004 року. Згадавши все, ми можемо уявити собі розвиток подій так, якби вони розгорталися сьогодні - ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ ВЧИТАТИСЯ!!!:
http://www.rtkorr.com/news/2011/09/07/262108.new?
     Якщо уважно придивитись,то з'ясується, що більшість ключових фігур того часу знов на своїх місцях, з деякою, правда рокіровкою. Але нема Кучми, який був зацікавлений в мирному розруленні подій, а от ті, хто його підштовхував до кровопролиття – зараз при справах, тому якщо вибухне протистояння між народом і владою – то зовсім по новому сценарію.
 
     На наших очах виростає і вже мабуть виріс тиран і деспот, який може шокувати сучасність, і залишитися, таким чином в  новітній історії так, що Муамар Каддафі – відпочиває...    © ЗЕЛЕНЯР [06.12.2011]
                                     ***
     Треба додати що процес набув рішучих обрисів.
Сьогоднішні теракти привели країну в стан шоку. Всі силові структури приведені в стан бойової готовності.
Заборонені масові зібрання. Подальші дії не викликають сумнівів - це будуть репресії проти опозиції, і шиття справ по терактам, як це було опробовано в Білорусі і Росії.
Далі - закручування гайок для населення, і геббельсівська пропаганда.
     Про те що Євро 2012 в таких умовах в Україні не відбудеться годі й казати, але це владу і не лякає, бо прибутків від нього не може бути апріорі через міжнародний бойкот, який назріває, та не хвилюйтеся! Всі прибутки давно вже отримані з держбюджету через подвійну ціну всіх виконаних робіт, та відкати. Яка там сума?
     "Вартість Євро-2012 - це ціна двох стадіонів – київського та львівського. Приблизно 780-800 мільйонів доларів (6.4 мільярди гривень)", - заявив Колесніков:
http://prosport.tsn.ua/sport/kolesnikov-nazvav-realnu-vartist-yevro-2012.html
     Але це ж лише стадіони...
 
     Головна мета цієї влади - занурити Україну в бандитську форму ФЕОДАЛІЗМУ, коли покірні, зашугані раби будуть послужливо задовольняти вишукане життя "божественої" ЄЛІТИ.
     При цьому навіть натяки на інакодумство і опозицію повинні бути раз і назавжди винищені. Це - ординьська стратегія, коли поневолений народ, обкладений неможливою даниною хиріє рік від року, і не має можливості підняти голову, бо не має на це ні фізичних, ні духовних сил і ресурсів, а поодинокі паростки - нещадно винищуються.
 
     P.S. поки я оце пишу, Чечет у Шустера взяв слово, і підтвердив, що задля спокою в державі треба підсилити силові структури.
А Щодо Євро 2012, то він повідомив, що воно в Україні не дуже то і потрібно...
 

© ЗЕЛЕНЯР [27.04.2012] | Просмотров: 3905

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/49

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить