пароль
помнить
uk [ru]

Фоторепортаж из суда по делу ЕЭСУ (эксклюзив от Юрия Шеляженко)


Фоторепортаж из суда по делу ЕЭСУ (эксклюзив от Юрия Шеляженко)
Тут будут судить Тимошенко.
 

 
Милицейское оцепление.
 

 
На проходной суда столпотворение.
 

 
Еще какой-то набоб с ксивой дыбом…
 

 
Судебный исполнитель пришел прекращать акцию протеста даже без мегафона. Все слышали "банду геть", а что он там бормотал, неясно.
 

 
Юмор в массы.
 

 
Харьковских студентов, бюджетников и барыг согнали митинговать против Тимошенко.
 

 
Фургончик Авакова.
 

 
Требования к судье
 

 
Так виглядає харківський суд над Тимошенко.
 

 
Таким видят "судью" сторонники Тимошенко.
 

 
Телеоператоров в зал суда не пустили. Но здесь он просторнее, чем у Киреева.
 

 
Суд поки не дозволяє пустити в зал більшість журналістів. Від Власенка та інших захисників суддя зажадав оголосити всі клопотання. Власенко просив про допуск ЗМІ, про відвід головуючого і досі обгрунтовує, посилаючись на рішення Верховного Суду, що справа була закрита законно і Пшонка її поновив незаконно, а тому суд має закрити справу.
 

 
***
 
Комментарии Юрия Шеляженко в Фейсбуке:
 
Прокурор умудрился заявить, что он представляет Украинский народ, у которого Ю. Тимошенко украла 25 млн. грн. Власенко заявил ему отвод, поскольку это политически мотивированное заявление не основано на обвинительном заключении, и вообще прокурор представляет государство, а народ представляет суд (ой ли?)
Суд ушел выносить вердикт. Прогнозируем отказ в отводе прокурора. Затем, очевидно, будет ходатайство об отводе судьи (пока оно не заявлялось)
 
***
 
Власенко закінчив виступ, він вважає, що це справа про усні вказівки 1997 року, невідомо ким надані, та про відшкодування ПДВ, що є давнім маразмом, так можна всіх платників ПДВ робити злочинцями, і цю справу має розслідувати податкова міліція в Дніпропетровську. Тобто, шулерство і з територіальною підслідністю.
 
***
 
Свої тези Власенко назвав "запобіжником для дурня, вибачаюсь, для прокуратури" :-) виступає Плахотнюк і просить суд не затягувати розгляд справи та допустити ЗМІ. Зазначає, що справа не підсудна цьому суду. Після нього, мабуть, виступатиме Кожемякін.
 
***
 
Коментар до фото попереднього засідання у справі Тимошенко. Ліворуч 4 прокурори, праворуч 4 захисники, в центрі суддя, по боках 2 судові розпорядники на сторожі порядку і по 2 грифонівці в червоних кашкетах з обох боків (на початку було по 7, але Власенко заявив, що йому не подобається, коли читають папери через плече, "при всій повазі до людей в формі"), ще один біля дверей.
 
***
 
Двоє секретарів допомагають судді (в основному ведуть протокол). В залі купа прихильників Тимошенко, я бачив Шкіля, Яворівського, Павловського, Забзалюка, Швеця та інших.
 
***
 
В перші ряди попередньо запустили "регіоналів" та перебіжчиків, наприклад, Фельдмана
 
***
 
Прокурор Вікторія Калита на брифінгу відмовилася відповідати на питання, чи не на прохання прокуратури суддя відтягує розгляд клопотань захисту Тимошенко про дозвіл на відеозйомку
 
***
 
Засідання суду над Тимошенко сьогодні закінчено, продовжиться завтра о 16. Прокурори проти відеозйомки і проти всіх інших клопотань захисту.
 
***
 
Фото и комментарии - Юрия Шеляженко. Взяты по просьбе Юрия отсюда https://www.facebook.com/ludstvo
© Shrike [19.04.2012] | Просмотров: 3503

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить