пароль
помнить
uk [ru]

Есей №6


Есей №6
Пересічні не моделюють життя країни з ранку до вечора .. Якби вони цим займались, то країна була б суцільним дурдомом.
 
Пересічні лаштують власні комірки: сім'я, робота, те-се .. Застосовуючи метод прилаштування до умов і обставин. Набуваючи навичків, накопичуючи досвід .. Відтворюючи традиції пристосування .. Нація пристосуванців.
 
Головне, щоб було до кого/чого пристосовуватись .. Хтось ззовні має складати умови і обставини .. Бажано, щоб то були московити, бо вони нам добре зрозумілі .. Ми вже вміємо їх любити і ненавидіти .. А якщо зненацька нас накриє Європою, то ми і до неї поступово звикнемо .. Тим більше, що наші передові загони давно вже засвоюють науку пристосування в тамошніх умовах.
 
Такого народу, як наш, ще пошукаати треба по світу. І не шукай - не знайдеш. І розумний же, і працьовитий! І пісенний, і красивий .. І лагідний, і справедливий. Не злодійкуватий, а богобоязний. Отже, нам можна не дуже хвилюватися за долю, за майбутнє - знайдеться багато охочих пристосувати нас до себе. Особливо зважаючи на наші черноземи, копалини, Карпати і Крим.
 
У нас і армії немає, щоб вже ніхто нічого поганого не подумав .. Тільки міліція і тая .. як її .. А, Безпека. Ну, за цих вояків можна не хвилюватися. Якщо нашому Хазяїну добре заплатити, то і міліцію, і .. тую .. а, безпеку, можна взяти у нього в оренду .. У нас країна необмежених риночних стосунків. Головне Хазяїна нашого не чіпати, бо ми до нього як раз пристосовуємося .. Сміємося над ним, лаємо, розвінчуємо .. А він на нас не ображається, бо ми ж не заважаємо йому Юльку їсти. На його палаци не зазираємо ..
 
Ну, не так все просто, як видається з першого погляду. Є в нас деякі риси, які ускладнюють нашу долю .. От, скажімо, наш невмирущій романтизм. Ще той український жид Михайло Світлов помітив цю рису. "Мєчтатєль хохол" .. "Зємлю в Грєнадє крєстьянам віддать ..".  Є, є таки. Так таки є .. Каламуть в мізках.
 
І головне - зразу ж знаходяться спритники, які тую каламуть здіймають. Хочуть з неї наварити собі гетьманського щастя. Та тая ж Юлька .. В Президенти вскочити наладилась. Ми ж як діти за неї голоснули .. Добре, що не вийшло в неї. До чого ми при Юльці мали б пристосовуватись? Вона, скажена, підштовхувала нас самим складати умови і обставини свого життя. Міцну державу налаштувалась будувати. Здуріла дівка! Добре, що хазяї гвалт підняли, "Всі ми тут однакові!" - зізналися. Господь їх надоумив, а то спотворили б ми свій віковічний колорит, спаскудили б товар і ніхто на світовому ринку націй не схотів би нас до себе пристосовувати.
 
Тут он виборри на носі .. Знову нам морока. Знову опозиція до влади буде дертися .. Хоче мабуть, щоб ми до неї потім (як оберем) пристосовувалися. Ми б може і не проти, але як до неї пристосовуватися, коли вона нам незрозуміла?  Хто там Хазяїн? Де там та сила, що буде нас системно гнобити?
 
Так що, панове політики, будьте вже там всі однакові! Так нам буде простіше .. І не вплутуйте нас в ваші брудні справи.
 
А ми вже потім якось пристосуємося до переможців ..
 
© Карт [19.04.2012] | Просмотров: 2299
Метки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.9/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить