для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Не зовсім святкове.


Не зовсім святкове.
Найперш хочу привітати всіх християн східного обряду із світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб все у вас було добре і ще бажаю всім щасливо до наступного року дожити.
 
Тільки от, чи доживе до наступного року в Україні демократія? Судячи з нововведень наших достойних владоможців, на рахунок цього прогноз невтішний. Ну а як же інакше? Покращення ж іде за покращенням. Навіть наближення такого свята їх не стримує. Озирнешся довкола – всі готуються до Пасхи: підмазують–підліплюють помешкання, прибирають, біжать на закупи, готують смаколики до свята. От і наші депутати стараються, не покладаючи рук. Лише не подумайте, що депутат, чи міністр власноруч двері буде підфарбовувати. Зробити ремонт для нього – означає підписати проект, а потім заплатити пару копійок з раніше роздерибаненого. Так само і передсвяткове прибирання зробить прибиральниця. Тільки не так, як в школі, чи лікарні: мокро – значить чисто. А з повним відпрацюванням заплачених грошей. Після приготування кухаркою раніше затвердженого меню.
 
То що ж залишається робити нашим можновладцям? Знаєте, що робить пес, як йому робити нічого? Во-во. Так і наша влада закони вилизує, щоб не дай Боже на виборах від кормушки не відсунули. І до того дійства ще й Конституційний суд підключили. У тих же теж бабла на кухарок-гувернанток не бракує. То чого ж будуть без діла сидіти? Хай теж бабло відробляють.
 
Не здивував на свято і Єфремов. Люблю я його прес-конференції. Після того, як його послухаю – два тижні в розділ «Анекдоти» не заходжу. Не смішно. Так і тепер. Каже, що депутат не може бути у Верховній Раді кожен день. Ги. Так не простих же людей обираємо, а найкращих. Та й зарплату за щоденну присутність платимо їм немалу. А то виходить, як зарплату і пільги – так найвищі, а як щоденну роботу робити і нести відповідальність – депутати враз стають простими людьми зі всіма недоліками. І старі, і хворі, і немічні.
 
А з яким жалем він нарікає, що звичай голосувати за п’ятьох з’явився вже давно. І хотів би він щось змінити, та не може. Бо у Регламенті ВР ніде не сказано, що депутат повинен сам голосувати своєю карткою. Знаєте, я – не Станіславський, але теж не вірю. Бо ж у Конституції чітко написано про особисте голосування депутата. Але що йому якась Конституція, якщо її можна відмінити Регламентом ВР?
 
Тільки одне мене дивує. Чому ціни на нерухомість все ще повзуть донизу? Незважаючи на мантри спікерів влади про економічне зростання. Може, тому, що люди все ще не відкликнулися на заклик Янича братися за лопати? Цікаво, а чи можна лопатою заробити на квартиру у Києві? Здається, що Азаров у це щиро вірить. Вірить же він, що цим можна підняти економіку України.
 
© Коваль [15.04.2012] | Просмотров: 2902
Метки: #Азаров  #Єфремов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/39

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook