для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Хто кришує кримінал в Закарпатському ДАЇ, Або нові пригоди полковника Баксовчаника


Хто кришує кримінал в Закарпатському ДАЇ, Або нові пригоди полковника Баксовчаника
Хто кришує кримінал в Закарпатському ДАЇ,
Або нові пригоди полковника Баксовчаника
 
Міністру  внутрішніх  справ України
Пану Захарченко В.Ю.
 
Шановний пане міністр!
3 лютого 2012 року в газеті «Правозахист»  після належної перевірки, з посиланням на Інтернет видання UA- Reporter.com було надруковано статтю, вислану  на вашу адресу, але  десь «заблукавшу» у підвалах вашого відомства, яку я  надаю вам мовою оригіналу:
 
ІРШАВСЬКИЙ ГОРЕ-ЕКЗАМЕНАТОР
 
Сабов Михайло Васильович був призначений у листопаді 2007 року на посаду начальника відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи з обслуговування Іршавського району управління ДАЇ УМВС України в Закарпатській області.
Відповідно до вимог Положення про порядок видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України, інструкції про порядок приймання екзаменів, оформлення видачі (обміну) посвідчень водія, які стосуються екзаменаційної роботи та функціональних обов’язків, Сабов Михайло Васильович, будучи представником влади – працівником правоохоронного органу, мав повноваження щодо особистого здійснення керівництва відділенням, ведення контролю за роботою, забезпечення прийому екзаменів від осіб, які закінчили навчальні заклади по підготовці водіїв.
У період з 01.09. 2008 року по 19.09.2009 року Сабов М.В. у м. Іршава, будучи начальником, діючи умисно в інтересах третіх осіб, використав надані йому владу та службове становище всупереч інтересам служби та з порушенням вимог вищевказаних нормативно-правових актів, достовірно знаючи, що практична частина екзаменів на право користування транспортними засобами категорій «Б» і «Е» не проводилася, сам особисто вносив до офіційних документів, екзаменаційних листів результат «здав» – завідомо неправдиві відомості щодо складання громадянами в кількості 156 осіб практичної частини екзамену на право керування транспортними засобами категорії «Д» і «Е» (звичайно, що не безплатно).
Результат не забарився. Протягом трьох місяців вісім осіб скоїли дорожньо-транспортні пригоди. Протягом півроку після отримання прав водія на 87 осіб були складені адміністративні протоколи за порушення ПДР.
З цього випливає, що якщо б ці 156 громадян проходили практичний іспит, звичайно, могло не бути ДТП та порушень ПДР. Але горе-екзаменатор це вирішив своїм посадовим підписом. Чи, може, йому дали таку вказівку зверху? Чим більше порушень - тим більше бабла!
Коли працівники внутрішньої безпеки Закарпатського УМВС почали проводити перевірку по даному факту, в Іршавську автошколу з’явилися начальник ВРЕР Сабов М.В. та працівник Виноградівського ВРЕР Войцеховський, які звернулись до автомеханіка школи, щоб він завів нову книжку реєстрації шляхових листів та виписав шляхові листи, що по суботах проводилась здача іспитів. А оскільки по суботах в Іршавській автошколі вихідний день, автомеханік відмовив, але під тиском цих двох офіцерів він написав так, як вони просили, переконуючи його, що вони все порішають і йому нічого не буде.
Головним управлінням нагляду за додержанням законів на транспорті та підприємствах оборонної промисловості Генеральної прокуратури, наглядовим відділом порушено стосовно Сабов Михайла Васильовича кримінальну справу щодо зловживання владою та службовим становищем, вчиненого працівником правоохоронного органу.
На даний час Сабов Михайло Васильович призначений «фаховим спеціалістом» по екзаменаційній роботі в Іршавському районі, примушує свідків та працівників автошколи Кізяка В.М., Дешка І.І., Горзова І.О. давати інші свідчення на його користь.
Працівники кадрового забезпечення Закарпатського УМВС, умисно, знаючи про порушення кримінальної справи стосовно Сабов М.В., не звільняють його з роботи, а призначають горе-екзаменатором в Іршавському районі.
Сабов В.М., знаходячись з товаришами в колективі, говорить відкрито, що в нього все проплачемо в Закарпатській прокуратурі та УМВС.
З цього всього виникає запитання: яким нормативним документом передбачено, якщо це працівник ОВС і на нього порушено кримінальну справу, чому він не звільнений з роботи? Відповідь: все оплачено, все проплачено Сабов М.В.
Свідки та працівники Іршавської автошколи звертаються до керівництва Закарпатського УМВС з проханням звільнити горе-екзаменатора з роботи, в іншому випадку буде скеровано колективного листа Міністру внутрішніх справ України, а в кращому випадку - потрапить на прийом до Генерального прокурора.
Про інші дії Сабова М.В. – в наступних інформаційних випусках.
Інтернет-видання UA- Reporter.com
 
Шановний пане міністр!
За час, що минув нічого не змінилося! Порушену кримінальну справу  проти пана Сабова М.В. тихенько зам’яли.  Як  стало відомо з компетентних джерел в оточенні керівництва УМВС в Закарпатській області, це сталося  завдяки отриманню одним із заступників  начальника управління, усім відомим в області паном Баксовчаником (зірковий в області  хабарник та злодій)  хабара в розмірі 30 000 доларів США, для подальшої передачі… Судячи по доброму настрою пана Сабова М.В. «передачка» до керівництва  міліцейського «общака» дійшла.  
На підставі вище викладеного прошу повідомити  редакцію газети «Правозахист» ел. Адреса: [email protected]">[email protected] та «Дурдорм»  за вказаною  на сайті електронною адресою про стан  розслідування  кримінальної справи стосовно  пана Сабова М.В. та  причин  займання ним посади в супереч наказу МВС України №90 від 26.03.2010 року.
З повагою  Михайло Темнов, санітар «Дурдому».
Адрес: http://www.proza.ru/2012/04/06/870
© temnov1950 [06.04.2012] | Просмотров: 3575
Метки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.1/15

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook