пароль
помнить
uk [ru]

БІЛО-БЛАКИТНИЙ СОРТИР


БІЛО-БЛАКИТНИЙ СОРТИР
      В Запоріжжі партія влади розставляє агітаційні намети просто ПОСЕРЕд
проїжжої частини вулиці. Більше того посеред проспекта металургів!
Та ще й під час інтенсивного руху. Добре б було поцікавитися, чи мають
вони на це дозволи від самої себе?
      Чи може вони, порушуючі правила дорожнього руху,
нехтуючі безпекою громадян,  в такий неприродній спосіб агітують
виборців випорожнюючись в цій пересувній кабінці,
надавати перевагу їх партійним кольорам?
 

 

 
      Та подумайте самі, чи може громадянин перебуваючі під біло-блакитним дахом нужника, і справляючі свою велику НУЖДУ, перейнятися політичними перепетіями держави?  І чи не уявить він собі, що той папірець, який йому заготовила влада, треба завжди використовувать таким недержавницьким чином? Політтехнологи ПР явно дали маху з цим PR ходом!
      По-перше, як я уже зазначив, зосередитися на державотворенні в такій ситуації виборець не зможе. Якби-то клозет був золотий і в стразах, то може народ і справді, сидячі там перейнявся б проффесорськими думками, але запропонована кабінка для виборця не відповідає цим критеріям.  
      По-друге, зазвичай людина зайшовши до нужника, і знявши штани, хоче відчувати себе безпечно,(так само, як і в цілій державі).
      В цій же ситуації, коли довкола так і снують маршрутні таксі, та ще й великі тролейбуси, розслабляти батони не доводиться, (як і в цілій державі).
      Бо всі можуть уявити собі, що буде, коли, не дай боже тролейбус зачепить таку легку конструкцію. По-перше штани вдягати стане зовсім ніколи, і прийдеться предстати серед сором'язливих перехожих в незручному положенні, а по-друге - в перекинутій будці можуть розхлюпатися нечистоти, і тоді вже не відмиєшся відь ганьби і сморіду. Як не відмиється ніхто, з перевертнів, яких наче протягом засмоктала владна годівниця.
      Але повернемось знов до політтехнологій влади!
Якщо таке розпорядження, чи дозвіл на встановлення малої архітектурної форми підписував новоспечений регіонал Олександр Сін, то чим він керувався? Яка НУЖДА змусила його так зганьбитися? Що це за посил виборцю?
Я розумію, що перед тим як він переметнувся з БЮТ до ПР, ледве люди його вибрали мером міста, за ним, певно кругом возили таку будку. І одного разу зайшовши до неї, він просмердівся вщент, до скону віку. Ведмежа хвороба,  з тих пір, його не відпускає й понині. Алеж людям він обіцяв дещо інше ніж сральню посеред шляху!
      Тож пропоную виборцям не ходити до цього гальюну, бо є ще підозри, що це ловушка.
Здається мені, що втрапивши всередину цієї на вигляд майже охайної кабінки, чесна людина вже ніколи звідти не зможе визволитися.        Існує таке припущення, що всередині цієї мишоловки знаходиться чорна діра, з якої не судьба повернутися нікому...
© ЗЕЛЕНЯР [02.04.2012] | Просмотров: 2775

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/26

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить