пароль
помнить
uk [ru]

Ай, Сеня, маладца!


Ай, Сеня, маладца!
З великим задоволенням подивився на з’їзд Батьківщини. От так, значицця, Вона, а оттак – Він. Вона – віртуально в якості портрету за трибуною. Він – в модних окулярах – на трибуні. І між ними – Борода, яка читає листа від Неї. А звідкись – глас Його, який каже: «Об’єднуйтеся, сцуко, Народ від вас цього чекає! Об’єднайтеся вже нарешті! Do it now!»
 
Із завмиранням серця дивлюся: невже?! Невже нарешті?! Все складається до того: всі, хто треба і хто може об’єднатися, зібралися в одному місці. Залишилося з’ясувати, ЧИ ВОНО ЇМ ПОТРІБНО, бо від цього залежатиме результат зустрічі.
 
Так от. Всі кажуть правильні слова, звучать правильні думки… але не йдьоть. Шо ти будеш робити, га?
 
Думаю: ЧОМУ? Відповідь:  Пі-аР, понти, надування щік і набивання ціни. Сеньчик, ма’ть, не впевнений, чи є сенс зливатися із «Батьківщиною». «ФЗ» точно зникне, а разом із ним – і Лідєр, бо БЮТом і так є кому керувати. Не можуть розібратися, хто саме буде крутити штурвал, але порожньо біля нього не буде. Це точно. А перший заступник (ще один, бо Валентиновича ж ніхто не відстороняв!) – це все одно другий, або й третій, але не ПЕРШИЙ. Сєня цього не хоче, а хоче три тижні. Для чого? Щоб подивитися соціологію, поторгуватися можливо – мало що?
 
Так шо Сєня – маладца. А ригионали можуть спати спокійно і вставати на роботу (на охоту, рибалку, п’янку – потрібне підкреслити) із посмішками: з такою, прости Господи, «опозицією» і ворогів не треба.
© Octopus [30.03.2012] | Просмотров: 2907

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.0/31

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook