для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Літній час та турбота про націю


Літній час та турбота про націю
   Ось і неділя, остання неділя березня, день, коли ми переводимо свої годинники на літній час. Прийдеться вставати на годину раніше.
 
   Але ось новина: виявляється, що цьогорічний перехід на літній час буде, мабуть, останнім. Власне, хто б сумнівався: раз у Росії від цього переводу відмовилися, то у нас повинні узяти під козирок та зробити таке ж саме, тільки трохи дурніше. Але чому ж не у цьому ж році? Ну, з цим просто: щоб угодити оцій клятій Європі: звикли вже вони, бач, до отих витребеньок.
 
   А чому ж заходилися відмінювати оцей самий літній час? Чи не тому, що короткий та багатенький "старший брат" так вирішили у своєму князівстві? Нє, та ви шо?! Ми ж в натурє незалежні! Виявляється, це усе від турботи наших царків, князьків, та хрін зна кого там ще легітимно, як кажуть, обраного.
 
   Страшні речі, виявляється, творяться від цього клятого літнього часу. Люди мруть як мухи восени. Кожен перехід часу- це тисячі інфарктів та інсультів. Відмовляють серце, судини, сечовий міхур та психіка. Так що тепер усим болячкам нищити наш люд буде зась! Ну цей рік якось вже відстраждаємо заради Євро...
 
   Я людина маленька, в академіях не навчався, проффесорського звання не маю, існую без донецької прописки та навіть ні разу не сидів. Звісно, це усе мене характеризує не найкращим чином. Та роздивляючись зі своєї не надто високої дзвінниці нашу дійснйсть, прихожу до висновків не надто втішних. А саме:
   1. Якщо удень і вночі крутити рекламу горілки по ТБ (мулька щодо реклами "торговельної марки" не обдурить і маленької недорозвиненої дитини), то населення нашої країни ОБОВ'ЯЗКОВО поступово спиватиметься.
   2. Якщо політику дозволено брехати виборцям (а наш, пробачте, суд таки дозволив політикам брехати), то брехати можна усим та кожному.
   3. Якщо наше, пробачте, керівництво буде хизуватися своїми статками на фоні повного "покращення життя", що плавно переходить у жалюгідне існування, 90 відсотків населення, то країни у нас взагалі не буде: або її порвуть на шматки найбагатші, або скінчиться громадянською війною, якої країна не переживе.
   4. Якщо наші ЗМІ будуть такими темпами, як і зараз зомбувати населення програмами зі шлунково-кишковим юмором та реаліті- шоу типу "Павуки у банці" (а оці шоу майже усі саме такі), то див. п.3. Звісно, у короткостроковій перспективі бидлом керувати простіше й вигідніше. В більш віддаленій перспективі держава, населена зомбованим бидлом нежиттєздатна. Та хто думає про ту перспективу?!
   5. Якщо лікар у звичайній районній лікарні буде дивитися на хворого як на ходячий гаманець, якщо проблеми пенсійного фонду будуть вирішуватися шляхом збільшення пенсійного віку та зменшенням (за активної допомоги нашої славної медицини) кількості пенсионерів, то їм, оцим пенсионерам, прийде триндець і без переходу на літній час.
 
   Так що, по-моєиу, усі оті Віті, Колі та Серьожі трохи не отими ділами опікуються. А, власне, чому це я? Якраз зі своїми справами вони усі "вопроси" легко порішають. А уся оця ахінея- це хоч якась димова завіса: бач, стараються... бач, щось роблють... а що вже через жопу, то вже як вийшло. Але ж стараються!
 
   Хотів би знати: стараються для КОГО? І якщо не конкретно для мене, моєї родини та моїх друзів, то на який ляд вони мені (та й усим моїм співгромадянам) потрібні?
 
   А дурна Європа хай собі вимирає від літнього часу. І всьо буде Донбас!
 
© Саня электрик [27.03.2012] | Просмотров: 3419

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/49

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook