пароль
помнить
uk [ru]

Що це ? Як це сприймати ?


Що це ? Як це сприймати ?

  Сприймайте це, мною написане, як вам заманеться і в міру своїх розумових та ментальних здібностей. Зрозумієте що я хотів висловити - добре, ні - то може і на краще. Але...зараз "актуально про атмосферу" в дд писати.
 
   Я прийшов в "дурдом" з одною ціллю. І ціль мою була проста як "двері". А саме.  Матерьял, якій я напишу, щоб прочитало якомога більше відвідувачів "дурдома". Чомусь я собі так вирішив, чи возомнив ( може і безпідставно), що мою "правду" мають занати люди. Як її донести до людей ?... я використовував "дурдом". Добре це чи всеж погано, то вже тепер вторинне, тобто не головне. Головне для мене було те що  я "писав" а люди читали. Когось ця моя імха нервувала, а комусь подобалась. Я намагався щоб не було байдужих прочитавших мою писанину.
  
  А тепер до "мого" головного.
Пригадуєте, як 9-10-го березня виставили інваліди Тернополя матерьял, як міліціянти в цивільному біля памятника Шевченку викинули з візка інваліда 1 гр. Олександра ?  Подивіться тепер ще раз це відео, воно не довге і трохи перекручене телеканалом на користь "свого власника" , але суть події від того не змінилась :
 
  
 
  Так от. Цей матерьял "загадковим" чином зник з розділу імхо, незважаючи на ваші коментарі та рейтинг (46.5)  Як зникали і  їх коменти в "правилах". Чому ?
Чому я вас питаю ?  А ви в цей час "жували свої каклєти", і навіть не звертали уваги на ті заяви, якими намагались люди з обмеженними фізичними можливостями до вас докричатись :
   " Тернопільська організація інвалідів обурена тим, як адміністрація цього сайту поставилась до питання інвалідів, а зокрема до висвітлення того ганебного випадку,що стався в Тернополі з нашим лідером, Сашою Башта. Нам дуже прикро та образливо.  Так як поступили міліціонери з Сашою, то виявляється щей не так образливо. Бо то - мусора, така у них робота. А тут, на сайті - такий плювок в обличчя всім інвалідам Тернопільщини.  А пан Сотник, більш нам відомий як Захар Беркут, намагаючись нам допомагати, сказав що це вже всі рамки порядності перейшло з боку адміністрації цього сайту. Нам прикро та неприємно. Ми не сподівались, що так може адмін  віднестись до наших проблем".
 
    Що це ?  Може я і не правий, але вам тоді було цікавіше обговорити кримінал у Миколаїві та інші "новости", а не те, що людина на візку самостійно, без жодної підтримки хотіла висловити свій протест  брехливій владі януковичів.  Доречі і місцеві телеканали побоялись це показати, а центральні мотивували свою відмову вихідними.  
 
  
 
Багато писати не буду.
Якщо і ця моя імха "зникне", я не здивуюсь, бо воно і справді  комусь не цікаво для обговорення.
 
Це теж, той самий "інвалід"...
 

 


 
А щоб ви зрозуміли, за що  бандюковичі "викидають" Олександра з візка, то оце вам ще одне  коротке відео знайшов :
 
© Захар Беркут. [25.03.2012] | Просмотров: 2395

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/52

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить