для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Ми не проти росіян, ми просто за своє, українське.


Ми не проти росіян, ми просто за своє, українське.
За своїм світоглядом та сприйняттям реалій життя я напевно всеж людина толерантна і мирна. Насильство, злочини, кров викликають у мене почуття, які одним двума словами непередати. Генетично в мене закладено повагу та розуміння як до своїх, так і до "чужих".  Кожен має право на своє "ліво".
 
Як завжди хочеться написати коротко та талановито, а виходить "маємо те що маємо".
А поговорити, чи то правильніше - пописати, мене "покликав" чемпіонат світу 2012 з біатлону в німецькому Рупольдингу
Може комусь здастся дивною причина написання мною цієї імхи. Але біатлон - то цікаво, головне що там майже неможливо передбачити хід подій та кінцевий результат. Хто ще жодного разу не дивився змагання біатлоністів, раджу подивитись. Цікаво. На телеканалі "евроспорт" зараз якраз йдуть прямі трансляції. Там доречі, ще і наші представники виступають, і навіть не на останніх ролях, і навіть зовсім не в якості статистів.
 
Ну і до головної теми імхи. На каналі  евроспорт немає україномовних коментаторів, а оператори кабельного ТБ пропонують лише російськомовну версію. Тому мушу дивитись цю версію, російськомовну, ну і звісно у виконанні росіян.
Що одразу кидається  в очі ( у вухо ) і трішечки коробить це ідеологічна спрямованність коментаторів. Скільки років почив в  обозі сесесер, ми ніколи де'юре небули членами снг, у митний союз поки ще не вляпались але ті  російські коментатори як тільки нас не називають, аби тільки ненезвати - українці.  Там і  - " наши соседі", і "колеги по снг", "братья славяне".... як тільки не викрутасять ті коментатори, аби тільки зайвий раз прозвучало - Україна та українці.
Дех-то звісно скаже - " фу, какая мелочь. разае єто главное ?"
А я вам скажу, що з маленькіх дрібниць складаються великі проблеми і непорозуміння.
Ну а що до росіян, так вани добросовісно виконують свою задачу, що "родина и партия" поставили.
 
P.S. може і тому на всіх каналах українського ТБ така кількість "російськоиовних" та росіян ? То є питання для роздуиів.
 
P.P.S. Всеж мушу я комент сюди добавить, щоб ціль імхи наглядніше була, і автору цього чудового "вижимку" подяку висловить, і при можливості прокинуть по сто грам, так от читай, шановний наш читач -
 
- Автор ИМХО сказал, что в УКРАИНЕ на кабельном канале "Евроспорт" нет выбора языка вещания "украинский", поэтому автор ВЫНУЖДЕН смотреть передачи на руссссском.
И слушая московитских комментаторов ОН КОНСТАТИРУЕТ (не выдумывает, не выискивает) просто сообщает - расейские комментаторы не употребляют слово Украина.
Почему? А выводы сделайте сами, как сказал один проФФесор  
 
Вы же усмотрели в этом паранойю/тремор... а могли бы и заговор против товарища Сталина узреть.
 
ПІСЛЯ МОЇХ  НАПОЛЕГЛИВИХ ЗВЕРТАНЬ ДО КЕРІВНИЦЬТВА ЕВРОСПОРТУ, СЬОГОДНІ, 7-ГО БЕРЕЗНЯ Я ЩЕ НЕ ЧУВ ВІД РОСІЙСЬКОМОВНИХ КОМЕНТАТОРІВ БІАТЛОНУ ЖОДНОЇ ЗГАДКИ ПРО СНД ТА БРАТІВ-СЛОВЯН !
  ВІТАЮ  ukr  ДРІБНИЧКА, А ЯК ПРИЄМНО.
© Захар Беркут. [06.03.2012] | Просмотров: 3749

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook