пароль
помнить
uk [ru]

Найбільш дієвий спротив - ментальний


Найбільш дієвий спротив - ментальний
От було таке собі утвореня - Сересер. Всі країни світу тремтіли від жаху, коли дивилися на страхітливу червону калюжу від Польщі до Японії. Було собі і раптом тихо сканало, без катаклізмів ..
 
А чому тихо сканало? Тому що в ментальності населення зруйнувалася тоталітарна система.
 
Тоталітарність зруйнувалася, а демократичність не постала. То ж маємо те, що маємо.
 
А що маємо? Маємо повільне переформатування свідомості ібн ментальності.
 
Дехто (скажімо, Блокер) аж вистрибують із шкарпеток намагаючись заклєйміть і прискорить .. Дійсно, спостерігаємо переважно інфантильність, розгубленість, апатію (хрєн з нею, хай вже з одним "п"). Дійсно, мафія рулить, а інтілігєнти шкварчать .. Завзятіші з них бігають в вишиванках на мітинги, інші шкварчать по домівках .. У пересічних повна каша в голові, але й вони шкварчать шоб не відставати від загальних настроїв.
 
В суспільній ментальності розпорошена каламуть .. Має пройти певний час, щоб випав осад і прийшло прояснення.
 
ІМХО ДД гуде як базар чи як вокзал. Мейнстрим зник. Найбільший рейтинг отримують оптимістичні навіювання й бойові "листкі" наших дємьяно-бідних маяковських .. Воно й правильно, бо наше дєло правоє, як-ніяк .. Адже найбільшими  революціонерами у нас виступають не злидарі, а ті, хто має гроші і вільний час ..
 
Юлю і Юру ще згадують, але вже без драйву .. Якось воно впадає на думку, що народ не потребує ані вождів, ані лідерів .. Народ начебто відчуває, що лідери не на часі .. От якби то виникла течія, а по течії під парусами свободи (перепрошую) кудись прямував наш корабель, от тоді всі запросили б найкращого у капітани. Але течію не створиш веслами, як вітра не створиш опахалом .. То ж поки що співчуваємо Юлі з Юрою .. І чекаємо поки Ївропа поновить справедливість в нашій славній Україні. Хоча б з поваги до їхнього географічного центру, який ми тут окучуємо і поливаємо надурняк ..
 
То ж, браття українці і сестри українки! Працюймо і далі у ментальному просторі, аж поки в тривимірному просторі нашого Евкліда не застрюнчить течія накопичених рухів ..
 
На носі 8 березня, є привід прийти під качанівку ..
 
© Карт [02.03.2012] | Просмотров: 1855

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/37

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить