пароль
помнить
uk [ru]

ХТО ЗАЗДРИТЬ ПРЕЗИДЕНТУ?


ХТО ЗАЗДРИТЬ ПРЕЗИДЕНТУ?
     Дідусь Фрейд колись підмітив що з нутра людини завжди намагається перти підсвідоме, яке затаврувало психіку цієї особистості, якімось чином, дуже глибоко, і не підлягає простому корегуванню.
Тож кожна людина має певний набір якостей, які, настільки індивідуальні, що я підозрюю, при вдосконаленні такої технології , можна було б навіть ідинтифікувати людину по принципу відбитків пальців.
     Я часто звертаю увагу на висловлювання президента, саме з метою аналізу його внутрішніх мотивів, приорітетів, цінностей і переконаннь. Тобто не того, що він каже, або хоче сказать, а того, що сховано у нього глибоко в шафі, або в підкорці.
Для сьогоднішньої статті хочу запропонувати лише два висловлювання Президента України:
 
1) «Вчера, например, я приехал домой около трех часов ночи, а встал около шести утра. Потому о какой "сладкой жизни" вы говорите, я не знаю". "Вы все время обсуждаете тему моей семьи... Я вам не завидую", - добавил, после паузы, угрожающе.»  
"http://lb.ua/news/2011/12/21/129108_yanukovich_zhurnalistam_ya_vam_ne.html"
 

2) «Для того чтобы работать на таком уровне, круглосуточно, как я, нужно быть здоровым. Для того чтобы быть здоровым, нужно вести определенный образ жизни: есть мало, больше двигаться, я все это делаю». «Если мне кто-то завидует - правильно делает. Пусть попробует так жить, как я. Я предлагаю молодому журналисту посостязаться со мной в спортивных упражнениях в многоборье»
"http://www.segodnya.ua/news/14342116.html"
 
        Наочно випирає проблема людини. Проблема заздрощів.
Можливо цій людині було привито в дитинстві, або в ранні літа, відчуття неповноцінності, і заздрість довгий час була його підспудним відчуттям. Тепер же вона компенсована літаками і унітазами в стразах, але з'явилося відчуття небезпеки і загрози від інших заздрісників. Бо ж коли сам потерпаючи від власної заздрості, був готовий на різні вчинки задля задоволення своїх комплексів, то може й уявити собі інших таких же страдальців. Можна навіть уявити собі їх у великій кількості, об'єднаними і готовими на страшні речі, якщо спиратися на власний досвід і власні принципи та переконання
 
        Для подібного аналізу, цей персонаж дає багатий матеріал. Настільки багатий, що, можливо в майбутньому науковці візьмуться по-дорослому вивчати цей феномен.
Не знаю, чи залучать вони для своїх дослідженнь зразки мізку, або й весь мозок піддослідного, чи на той час будуть існувати вже якісь досконалі вербальні методики, наприклад розвинена психодіагностика.
        Але і сьогодні на базі методик батьків психоаналітики Зігмунда Фрейда, Густава Юнга, а також Пирогова, Павлова, Сеченова та інших, вже давно робляться діагнози і навіть прогнози. Тобто зовсім не обов'язково відтинати голову, чи препарирувати череп піддослідного, щоб зробити висновки щодо діагнозу, і перебігу хвороби, хоча, безумовно хірургічні методи набагато достовірніші.biggrin  
        Зробивши розтин, наприклад, можна виявити пухлину, або відкладення вапна як у випадку з  В Леніним. Посудіть самі, хіба можна було б зробити такі практичні висновки, не провівши над вилученим мозком лабораторних дослідженнь, і візуального огляду? -
       - «Сосуды основания мозга...    Обе позвоночные артерии не спадаются, стенки их плотные, просвет на разрезе резко сужен (щель). Такие же изменения в задних мозговых артериях. Внутренние сонные артерии, а также передние артерии мозга плотные, с неравномерным утолщением стенок; значительно сужен их просвет. Левая внутренняя сонная артерия в ее внутричерепной части просвета не имеет и на разрезе представляется в виде сплошного, плотного, белесоватого тяжа. Левая Сильвиева артерия очень тонка, уплотнена, но на разрезе сохраняет небольшой щелевидный просвет.» і.т.ін.
«"Основой болезни Владимира Ильича считали затвердение стенок сосудов (артериосклероз). Вскрытие подтвердило, что это была основная причина болезни и смерти Владимира Ильича. Основная артерия, которая питает примерно ? всего мозга - "внутренняя сонная артерия" при самом входе в череп оказалась настолько затверделой, что стенки ее при поперечном перерезе не спадались, значительно закрывали просвет, а в некоторых местах настолько были пропитаны известью, что пинцетом ударяли по ним, как по кости.»

         Можна сказать, що якби не анатомічні дослідження, то майже нічого було б, в данному випадку, не відомо про стан здоров'я,  причини розумових відхиленнь, і природи неординарності особистості вождя революці, і першого керівника держави.
        Тобто в деяких випадках трепанація черепа просто необхідна! biggrin
Думаю що дослідники вже потирають руки очікуючи новий піддослідний матеріал у свої лабораторії.
Але це - відступ від теми, яку я запропонував, а саме:  «Вербальний аналіз висловлюваннь першої особи».
 
        Якось я візьмуся за більш докладне дослідження, але і сьогодні можна сказать, що мозкова діяльність перших особ держави – неабиякий труд, і потребує неабиякого напруження! По смерті Кім Чен Іра, у північній Кореї на офіційному рівні було оприлюднено, що вождь помер саме через перевтому і виснаження.
        Весь, Абсолютно весь народ побивається за своїм вчителем, батьком і керівником!!!  Міністерство здоров'я офіційно повідомило ридаючий народ, що, якби вони працювали краще, то вождь народу не помер би від перенапряження нервової системи і виснаження організму!  Розумова діяльність це тип вищої нервової діяльность, і з цього нам стає зрозумілим причини швидкої смерті вождів. З цим конче треба щось робити!
       Хіба ми хочемо такої кончини нашого народного висуванця?
Одразу після смерті вождя пролетаріату В І Леніна в Москві було створено «ІнститутМозку», який цілеспрямовано займався саме цією проблематикою, а згодом і іншими дотичними речами. Немало користі для народу було здобуто цим інститутом.
Коли-небуть, мабуть буде розсекречена його діяльність, а поки ми можемо лише здогадуватись про масштаби цієї користі.
Унас в Україні, є  всі можливості для створення такого інституту.  
       Є навіть проффесор Слісарчук, який давно чекає на свою кафедру!!!
 
Насамкінець хочу продемонструвати наочно наслідки заздрощів.
Вони дуже сумні, тому я прошу шановних панянок не зазирати в цей куточок.
 
Без жодної іронії запевняю вас, що я сам не можу споглядати це без внутрішнього здригання , тому прошу – не дивіться!!!
 
Заздрощі народу – жахлива річ...
 

© ЗЕЛЕНЯР [24.02.2012] | Просмотров: 2280

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.6/25

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить