пароль
помнить
uk [ru]

Катострофічна несучасність


Катострофічна несучасність

Це я так лаюсь на націоналістів.
Хоча вони не винні, та й не в них вже справа.
 
Просто так сталося, що коли знадобилося, то не знайшлося .. Не спромоглися взяти і тримати ..
 
Після помаранчової містерії українців вразила анемічна хвороба. Тільки й вистачає на п'ять майданних тисяч щоб вигукнути "Слава Україні!" .. І відкашлятись ..
 
І гіркіше за все усвідомлювати, що життя не спинилося .. А натомість біжить собі і скаче по-донецьки.
 
Нам донецькі жах як не подобаються, бо вони нас їдять і перетравлюють. Скуповують країну із садочками, Галями і соловейками .. Тьох-тьох ..
 
Нема в них ані совісті, ані сумління .. Юлю нашу в буцигарню запроторили .. Знали же ж , що ми не ворухнемося, і навмисно знущалися - цілий рік тягали Юлю з Юрою по прокуратурах .. Потім в самому центрі столиці затіяли отой суд! Ая-яй! Щоб всьому світу показати, які ми немічні .. Які ми ні на що не здатні .. От же ж які ці донецькі нехороші!
 
Тепер от я згадую тую Сіверсько-Донецьку спробу відокремлення, згадую як сон! Якби то вистачило клепок у цих сп'янілих помаранчей погодитися з відокремленням! Такий шанс прогавили ..
 
А тепер, браття українці, лягайте щильніше, зараз підуть по вас донецькі танки. Адже час не чекає, наше майбутнє як завжди лежить на горизонті. І ми до нього прямуємо лежачі на узбіччі, зовсім поруч з відомими черноземами, якими будуть оперувати більш сучасні руки.
 
Що я позначаю терміном "сучасний"?
 
"Сучасною" є, в першу чергу, така спільнота, яка адекватно сприймає виклики життя і адекватно на них реагує. Звичайно, така спільнота подумки спрямована в майбутнє .. Вона, як водій швидкого авто, воліє знати, якою є дорога за рогом. Ну, то спільнота .. А окремі особи не дуже екстраполюють .. Вони здебільшого консервативні, примітивні .. Тому в сучасних спільнотах для них існує добре впорядковане минуле .. Скульптури, будинки, ковані огорожі .. Бюргери спокійно пересуваються із минулого в сучасне і не заважають спільноті піклуватися про майбутнє.
 
У нас немає впорядковано минулого, немає спільноти, немає спроектованого своїм інтелектом майбутнього. Є хіба що бюргери ..
 
То й що, обісратися й не жити?
 
Ні в якому випадку! Навпаки, радіти ранку, сонцю, гулу автівок!
 
Життя має безліч форм і проявів, немає дозволених способів існування. Яке життя випадає, такому і радій!
 
Є лише одне прохання - будь дещо адекватнішим .. Хоча б у дурдомі.
© Карт [24.02.2012] | Просмотров: 1732

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить