для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ГКЧП по-православному


ГКЧП по-православному
Попи Московського патріархату продовжують стирати приємний іконописний лик, за яким ховається справжнє обличчя цієї церкви.
Панотці на повному серйозі почали ділити між собою владу в УПЦ, не зважаючи навіть на той факт, що Владика  Володимир ще живий. Зараз церковну печатку, а отже й вищу владу має митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел, котрий прославився своїми проросійськими настроями та відкритою симпатією до Путіна (доречі, панотець також є депутатом від ПР). Панотець є ярим (мать, що самим ярим) захисником ідеї «Руського міра».  Для людей, котрим незнайомий українофоб у рясі, процитую панотця: «Львов- украинская Чечня...».
Саме цікаве те, що, ділячи  владу, попи нехтують ще живим керівником: вони сходяться на синод, маючи заборону на те Володимира.
А головне, що борячись за владу, попи дійшли до бійки.
 
Те, як Агафангел з братвою (іншого слова не підберу) намагається відсторонити Володимира від влади дуже нагадало мені ГКЧП. А що? Схоже. Скинемо керівника і будемо «розрулівать сітуацію»... Доречі, якщо проводити паралелі з розпадом СРСР, то до розколу у церкві теж недалечко...
 
Не те, щоб мені страшно подбався Володимир, який лише на зло колегам не хоче вмирати, але прихід до церковної влади ярих москвофілів може порадувати лише їм подібних прихожан, що, живучи на Україні, брезгують вчити українську мову, історію, відстоюють права русскіх.
 
У прихожан все менше віри до московського православ’я, адже людям потрібні не політичні змагання в церкві, а умиротворення душі...
 
У мене все.
 
P.S. Зараз спробую свої сили в пророцтві майбутнього:
позиції Православної Церкви Київського патріархату зміцніють (сам бачив людей, що бажають перейти від МП до КП).

© @ндрійко [22.02.2012] | Просмотров: 3355
Метки: #Путін  #Гундяєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/38

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook