пароль
помнить
uk [ru]

В кого є діти? Проблеми з навчанням? Ділюся роздумами


В кого є діти? Проблеми з навчанням? Ділюся роздумами
Якість навчання у школах, ефективність , час, витрачений на нього, кінцевий результат - все в нас не так як слід. Не кажучи вже про ВИШІ. Якщо казати про рентабельність процесу - то не вище 13 з 100 відсотків.
 
Треба було відшукати ( беззаперечно вже кимось створений та придуманий продукт, який просто ігнорується масовою свідомістю), який би змінив ситуацію на краще.
 
Переглянувши власний досвід за своє життя, оцінивши зусилля вчителів, намагання учнів уникнути навчання ( скоріш за все через нерозуміння того НАВІЩО це та в таких об"ємах  та формах подання їм викладають), неефективність репетиторів як застаріле уявлення про світ в час інтернетизації (привіт Тертичному) та висока оплата праці ( від 60 грн/год для студента-репетитора та близько 150/год для викладача з досвідом) .
 
Для дітей, що навчаються в Україні - тут УРОК-ОНЛАЙН
 
Вартість навчання(уроку) - всього 2 грн за раз. Відео не скачується  - ось вам наочний приклад застосування авторського права  у мережі інтернету за адекватними, а не монополістськими цінами (хіба вам шкода за годину викладання заплатити людям за саму ідею, яку можна вдосконалити?)
 
Російськомовний варіант тут  бесплатные открытые видео уроки смотреть онлайн, видеоучебник
 
Перевірити свої знання  онлайн можна за посиланням ТРЕНУВАЛЬНЕ ON-LINE
ТЕСТУВАННЯ

 
Пропоную вам теж подумати та видати  на широкий загал свої ідеї по вдосконаленню навчального процесу в наших закладах освіти для того, щоб  побачити  в першу чергу МЕТУ навчання, а не створення надскладного процесу вбивання людського часу в невідомо що.
© ParaSOLka [22.02.2012] | Просмотров: 1706

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/17

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить