для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чи варто ригианалу щось доводити?


Чи варто ригианалу щось доводити?
Да, оце воно і є. Запитання. Чи варто ригианалу щось доводити?
 
Я часто бачу, що ригианалам та тролям люди намагаються щось довести. якісь аргументи надають. Я і сам колись грішив цим, майже з піною з рота намагався довести, що біле, то біле, а чорне, то чорне. Але все марно. Тільки нерви з ними попсуєш, і все. Ну, ще бан можна заробити.
 
І це так не тільки в інтернеті. В реалі так само. Зустрів одного знайомого. Я і не знав. що він риг. Начебто був нормальною людиною раніше. Зайшла розмова про владу, я почав лаяти Ананаса, а він цей мій знайомий каже, що йому Янукович пенсію підняв на 50 гривен.Тому, каже, він "хороший". Я кажу, по-перше, хіба це гроши, а по-друге, ти хоч розумієш, що він в тебе в десять разів більше забере, ніж ці 50 гривень? Він каже, так, а влада вся така, і чомусь перейшов на Юлю, і почав її лаяти, "варофка", "хай сидить", ну і в такому дусі. Я подосвіданькався та пішов собі далі.
 
Так, оце я і кажу, про що можна з ними розмовляти? І що це взагалі за люди? В мене таке враження, що в них мізків зовсім нема. Як оце на анімашці. Їх можна використовувати, як нашу, новітню зброю. Бухкати по їхньому кумполу кувалдою, і всі вороги повідкидають копита.
 

А може, це вони придурюються? Перед тим, як починають з кимось розмову, вони виймають з голови мізкі, і тому в нас складається враження, що вони тупі. І звук такий гучний.
 
Можливо, я в чомусь помиляюся. Можливо, варто витрачати на них час. Можливо вдасться зробити з них людей. Можливо, з них ще буде користь суспільству.
 
А? Пораду зможе хто-небуть дати?
 

© маска [14.02.2012] | Просмотров: 3110
Метки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/64

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook