пароль
помнить
uk [ru]

ВОРОДИМИР ЛИС-ВІН (від першої особи)


ВОРОДИМИР ЛИС-ВІН (від першої особи)
      Перепрошую...
Неможливо безпомилково занотувати з льоту висловлювання і думки персонажу в ході передачі, тому вони тісно переплелися з авторськими коментарями, і втратили повну автентичність.
 
Виродимил Лис-він (від першої особи):
     - З приводу неподобства, яке вчинив нардеп Забзалюк над іншим нардепом Рибаковим, і його однопартійцями - мушу сказати одне:
     - Відповідати за скоєне повинні обидві сторони.
Одна (Забзалюк) за те, що створив прецендент, цинічність якого перевершує навіть фантазії найзапекліших недоброзичливців чинної влади.
      Інша ж Рибаков (о небо!!!) попалив чудову схему, розроблену, та довірену йому найвищими державними достойниками, та ще й кинув тінь на самого сонцеликого господаря всіх пагорбів, та міжпагорбів і всєя  України.
Я зробив подання в генеральну прокуратуру, щодо цієї наруги над державотворенням країни, і маю певні сподівання щодо прокурорского реагування, у світлі прийняття нового кримінального кодексу, і всім відомої незалежності цієї гілки влади від вищого керівництва держави.
      Всі знають що отримання хабаря – в Україні кримінальне діяння. А скоєне посадовою особою, або народним депутатом, та ще й в особливо великих розмірах - ця стаття передбачає ув'язнення від 8 до 12 років.
Тобто мінімальний строк – 8 років. Буде у пана Забзалюка час на обміркування скоєного.
      Дача хабара передбачає меньшу відповідальність – від умовного покарання, до 8 років. Але беручі до уваги суворість старших товарищів – соратників, то цей розбазарювач партійної каси навряд чи ухилиться від караючої руки долі.
Тим паче що доля його зважена, порахована, і як виявилось нічого не варта.
      Пана Забзелюка очікує ще дві неприємності:
Перша – це повернення незаконно отриманого хабаря законному власнику – державі.
Друга – це сплата податку згідно нового податкового кодексу:
 

 
Ця норма була реформаторським нововведенням команди професіоналів, і от бачите як стала в нагоді!
      Взагалі з боку так званих опозиційних сил постійно вчиняються провокації і нападки щодо чинної влади країни. Пам'ятаєте постійне мусування теми керування голосуванням з банкової за допомогою диригування депутатом Чечетовим? Так от нещодавно я побував у європейському парламенті.
І що б ви думали? Така картина: Там спереду фракції сидить її керівник, а в кожному ряду по такому собі диригенту-смотрячому. І вони керують голосуванням. Поступає команда, і всі як один потягнулися до кнопок.
Проголосували раз, другий, а рука все тягнеться і тягнеться.
І чим же відрізняється Європейська демократія від нашої? Ті ж схеми!
      Так що демократія демократією, а підривати авторитет влади ми нікому не дозволимо, бо в нашій країні влада - уособлює Україну, а Україна – владу, так що ми абсолютно коректні...
© ЗЕЛЕНЯР [11.02.2012] | Просмотров: 2357

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.5/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить