для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Український шлях


Український шлях
Злочинна діяльність, а рівно і бездіяльність попередніх президентів, депутатів і урядовців призвела до того, що українці повністю зневірились у представниках наскрізь корумпованої влади. З іншого боку, немає обличчя чи особистості, якій би повірили мільйони, що вона проведе повне перезавантаження країни, а не використатиме владні повноваження для збагачення власного  і членів своєї родини і наближених. Немає українського ДеГоля або Вашингтона.  
Чим же можемо прислужитися справі відновлення України ми, прості громадяни?

Це преамбула до статті від  itar, стаття цікава і своєчасна, в Україні є все, від природних багатсв і достатньо великої території до величезного людського потенціалу, не кожна країна має такі умови для розвитку, та нажаль багато країн з набагато меншим потенціалом нас випереджають, в чому причина - причина в бездарній організації України як Держави, сама політична система  підштовхує владу на "укради!", до того ж система ставить перепони для людей чесних, їм потрапити у владу вкрай складно.
 
Ніхто не буде сперечатись - Україна стане заможною і процвітаючою країною лише тоді коли відбудеться повне і швидке реформування системи влади, коли будуть створені закони які враховують інтереси всіх громадян країни, і коли будуть створені дієві механізми дотримання цих Законів.
 
Я би взяв на себе сміливість поправити автора, мабудь це буде програма не для ОО, а саме для України, ОО має просто визначитись, брати її на озброєння чи ні.
 
Власне це навіть не моє ІМХО, стаття  itar само по собі є самодостатньою, написав це ІМХО щоб поінформувати персонал ДД що я створив майданчик для написання Програми розвитку України, майданчик на основі WIKI, коментарі під статею які отримали підтримку можна правити і додавати в програму, власне це WIKI, кожен може вносити свої правки, головне віднестись до цього творче і відповідально.
 
Ось власне і сам майданчик:
 

 
Можна для зручності там написати (на майданчику WIKI) декілька статтей, розділивши програму на розділи, наприклад:
 
Податковий Кодекс
Місцеві органи влади
Парламент
КМУ
Правоохороні органи
Люстрація
ну і так далі.
 
Ну що, осилимо?!!!
© Святиє суслікі! [07.02.2012] | Просмотров: 2147

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/22

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook