для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Звернення -ультиматум до Об"єднаної Опозиції виборця,котрий буде за неї голосувати.


Звернення  -ультиматум до Об
ЩО Ж ви робите,СУКИ ??!!
 
(вибачте ,але відноситись до вас можна лише так,як ви цього заслуговуєте)
Бют,ФЗ І Свобода домовились про створення об»єднаної опозиції.
Гриценко вийшов з Переговорів.
Пан Яценюк  розпочав ділити округи і розподіляти посади у своїй партії.
А Як би це все мало відбуватись ?
 
Створення ОО(Об»єднаної Опозиції»).
Принципи створення такої ОО загальновідомі і давно використовуються у всьому світі у подібній теперішній ситуаціїї роздрібленості опозиції і єдності влади.А ще при діючому "законі про вибори".
 
1.Приймається РІШЕННЯ ПРО СТВОРЕННЯ ОО з метою ПРИХОДУ ДО ВЛАДИ і зміни СИСТЕМИ.Але НЕ просто приходу до влади для розподілу портфелів і покращення ситуації згідно «переконань» партій і депутатів..ЦЕ Нікуди не веде.Це вже ми неодноразово проходили.
 
2.Розповсюджується ЗВЕРНЕННЯ ДО ВСІХ партій ,навіть лівих типу соціалістів,за винятком абсолютно «паперових» партій,партій що себе повністю скомпроментували(як «НУ» Ющенка чи народна партія Литвина) і партій «влади».
А не розпочинати з«мєждусобойчіка» найбільших партій що виглядає  «кидаловим» менших.Бо відразу виникає резонне  питання –що для них важливіше –Бути у владі чи все таки змінити Владу.
 
3.Розпочинаються перемовини.ДЛЯ ЦЬОГО ОБОВ»ЯЗКОВО ВЖЕ МАЄ БУТИ
Початковий список ПРИНЦИПІВ ДІЯЛЬНОСТІ ОО після  ПЕРЕМОГИ.
Йде узгодження позицій і складення КІНЦЕВОГО ДОКУМЕНТА.
 
4.Визначається СПИСОК.На даний момент –«Батьківщина»,»ФЗ»,»Удар»,»ВО Свобода» -як «Флагмани Опозиції» –пропозиція для народу від ОО.
ПРЕТЕНЗІЇ ВІД МЕНШИХ ПАРТІЙ ЗНІМАЮТЬСЯ самими партіями.Хоч ,звичайно ,за законом вони йдуть на вибори ,але це не має значення.Вони отримають НЕАДЕКВАТНУ своїй силі кількість округів на мажоритарці.ТАК робиться у всьому світі для створення коаліційних урядів.
Хто не згоден на підписання принципів–«НА..уй з пляжа». Нехай «кукурікають на маргінесі».Можливо навіть такий варіантприйдеться застосувати  відносно «ВО Свобода».Але навряд чи «Свобода» на це піде. Не самогубці ж.Вони  балансують на межі прохідного бар»єру.І лише участь у ОО дозволить його подолати.А неучасть –навпаки.
 
5. Лише після цього розпочинається «РОЗПОДІЛ» місць і округів…
ТЕ ,що Пан Яценюк  розпочав вже.Розпочав «ділити шкуру невбитого медведя».
А ще Обов»язковою має бути КВОТА для малих партій у парламенті по мажоритарці,навіть НЕСПІВМІРНА їх реальній силі.
Чому?Бо це не має значення –втрата кількох місць по мажоритарці  у випадку ПІДПИСАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ОБОВ"язкових ПРИНЦИПІВ РОБОТИ ОО у парламенті.Та й «великі партіїї» «СВОЄ ВІЗЬМУТЬ» по партійних списках. Але «вбивається кілька зайців одночасно» -Задовільняються особисті амбіції «фюрерків»,знімається протистояння на виборах «малих» і »великих» демократичних партій,і виборці позбуваються шизофренії у вигляді десятка-другого  «опозиційно демократичних» кандидатів..
 

Чому така мала кількість партій ,що може бути запропонована демократичному електорату для Вибору.
Статистичні закони –це закони математичні.Ніким ще не спростовані. Загальна кількість виборців -100 відсотків і ні відсотка більше.
Проходить ПР.Проходять «комуністи».На жаль.Вже дві партії.
Пройти Ще можуть ще 3-4 партії від ОО. КРАПКА. НЕ 5 !.НЕ при збільшеному до 5 відсотків виборчому бар»єру. Не при планованих фальсифікаціях (орієнтовно 10 відсотків) ЩЕ ТРЕБА ПОБОРОТИСЬ ,ЩОБ БУЛО 4 ПАРТІЇ. Більше партій –більше охоплення »електорального поля» –більше голосів. І ще одне -КОНКУРЕНЦІЯ поглядів ВСЕРЕДИНІ ОО -це позитив.Виключає ЗАСКОРУЗЛІСТЬ ПОГЛЯДІВ.
Чому така велика кількість партій від ОО ?
А тому ,що є виборці,що ніколи не проголосують За Свободу.Інші –ніколи не проголосують за «Батьківщину».Дехто не розуміє ,що за партія-«Удар».Багато хто не вірить у щирість Яценюка.
Запропонуваваши менше партій –ВИБОРЕЦЬ ПРОСТО НЕ ОТРИМАЄ ВИБОРУ.І Не прийде.Втрата певного відсотку голосів.
 
ПЕРЕМОГА ОО Реальна.Але без виконання перерахованих вище ПЕРЕДУМОВ  і без НАПЕРЕД відомого і узгодженого  плану дій ПІСЛЯ ВИБОРІВ  -ВОНА ГІВНО ВАРТА.
Думаю ,ще не пізно повернутись саме до такого порядку організаціїї ОО ,а не так ,як зараз ,вибачте,ЧЕРЕЗ ДУПУ.
Бо інакше нічого не вийде !
 

МАЙБУТНЄ НЕ Є ВИЗНАЧЕНЕ.
Це Основний постулат будь-якої справжньої,не релігійної філософії.
А якщо і визначене,то Людині не дано це пізнати.
Бо Це прерогатива Бога.

 
Тому ще можливий  варіант –Опозиція  ПРОСТО ПРОГРАЄ.
 
Як повідомило газеті джерело у "Фронті змін", учасники Комітету Опору Диктатурі відмовилися від запропонованого Арсенієм Яценюком рейтингового принципу відбору кандидатів у депутати в мажоритарних округах. Лідери партій в вирішили просто скласти списки своїх сильних(!!??) кандидатів і без опитування (*Pav*- аякже!!.Бо куди ж запхати у який список,свої "грошові мішки партії" ?)домовитися, хто з них у якому окрузі буде балотуватися25682
http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/22/6857023/
 
А потім буде перед камерами «лікті кусати» ,розказуючи і щиро навіть вірячи у свої слова ,–"а ми не думали,а ми надіялись,нас не зрозуміли,а ми так  вірили у мудрість People ,а ми думали ,що People мудріший…"
 
Вибачте..АЛЕ Таку «опозицію» можна вважати або сволочами,або дебілами.
Тому повертаюсь до початку.
 
ЩО Ж ви ,СУКИ, робите !?Head about a wall
© Pavlotex [09.01.2012] | Просмотров: 5561

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/46

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook