для старых юзеров
помнить
uk [ru]

на те заслуговуємо


на те заслуговуємо
-----------------------------------------------
2009.08.28 17:08
"Лидер общественной организации «Фронт перемен», народный депутат Арсений Яценюк уверен, что рекламные цвета для его президент ской кампании выбраны правильно. Об этом он сказал сегодня на пресс-конференции в Донецке в ходе презентации Донецкой областной организации «Фронт перемен»." (http://www.ostro.org/news/article-68573/)
-----------------------------------------------
 
Впевненість єдина - він схожий на ссавця роду гризунів родини зайцівThe big rage
(Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Свійський кролик — досить популярний об'єкт для розведення, оскільки відрізняється скоростиглістю, плодючістю та інтенсивним ростом.)
 
***
Початок минулої осені для мене був порою оновлення гардероба, точніше його створенням, тому що мав я лише пару штаней та футболок(не беручи до уваги старий спортивний костюм). Одною з речей яку я купив тоді, і на яку так не легко було зібрати гроші був полосатий світерок. Гарний такий, теплий, в чорно-темнозелену полоску.
Одягши його сьогодні я вийшов на прогулянку, і вже за декілька кроків центром міста при погляді на палатку Яценюка мене охопив жах. Оглянувши себе я зрозумів що я схожий на його активіста.
 
Пахаєш як натовп...афроамериканців цілий тиждень з мрією одягтись у річ яка буде тебе рятувати від холоду, а з часом виявляється що якийсь [censoerd] дискредитував певні кольори і одягши їх ти вже не людина а його вилупок. Доведеться дочекатися закінчення цього передвиборчого маразма.
***
 
Це яскравий приклад того, як політики "дбають" про народ. Асоціації - одна з основ сприйняття, і у виборі символік та іншого, політики повинні керуватися також цим принципом, для того щоб не зашкодити людям. Приклад Гітлера і Сварги(символ) яскраво показує як робити не потрібно. Це стосується і зовнішності.
Одною з аналогій агітаційної поведінки Яценюка може бути фото хворого на дистрофію з багатоствольним кулеметом в руках -  ну не в'яжеться ніяк зовнішній вигляд кандидата з його символікою.
 
"проект Яценюк"  це породження бредової істерії розуму його спонсорів. Не може така як він людина робити такі помилки. А якщо може, то і як президент він теж буде такий самий як і нинішній гарант. В обох випадках буде лише погіршення життя звичних людей.до корита рветься чергова хвиля непридатних до створення держави людей які самі того не бажаючи показують власну неспроможність керувати країною. Запасаємося попкорном і чекаємо на продовження фрік-шоу
 
це лише чергова характеристика одного з персонажів казки "Україна", яку час від часу читають нам купка тварюк, присипляючи наш розум,для того щоб ми не зрозуміли хто вони насправді та не знищили їх. А ми лише сотрясаємо повітря. Ніхто нічого змінювати не збирається. Прокинемося вже в труні. Солодких снів, український народе.
 
© b7710 [06.09.2009] | Просмотров: 2749
Метки: #Яценюк 

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/13

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook