для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Знак Валтасара


Знак Валтасара
Давно, ой давно блукають країною чутки про те, що Азарова нашого, Миколу Яновича, приберуть таки з нинішнього поста.
Зауважимо, що ці чутки поширюються майже не з першого дня, коли поважний пан обійняв цю марудну посаду.
І ось, нарешті, ми отримали цьому хоча й непряме, але досить вагоме свідоцтво.
 
Власне кажучи, це «Свідоцтво на знак товарів і послуг» № 149195 від 12.12.2011 р.
Бажаючі можуть ознайомитися з ним на сайті Українського Інституту промислової власності "Укрпатент" за адресою
http://base.ukrpatent.org/searchBUL/search.php?action=viewdetails&dbname=tm&IdClaim=235818
 
Свідоцтво видане на знак AZAROV за заявкою, поданою 19.10.2011 р. громадянином України Азаровим Миколою Яновичем, що проживає по вул. Володимирська, 20/1 А, корп. 11, кв. 16, м. Київ, 01025, і дійсне до 19.10.2021 р.
 
Швидкість, з якою був зареєстрований знак (менше ніж за два місяці!) наводить мене на крамольну думку про те, що Микола Янович вже почав шукати нове місце для докладання своїх непересічних талантів і здібностей.
Я вважаю, що ця точка зору не протирічить римованим рядкам шанованого колеги REZERV http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/12593.phtml, тим більше, що з неї стає дуже цікавим, на яких напрямках оті таланти і здібності можуть реалізуватися.
 
Я в простоті душевній думав, що товарний знак AZAROV має стояти на філологічних відкриттях Миколи Яновича, на кшталт «кровосісі», «папєрєднікі», «дапашліви» - і, звісне діло, на його фінансово-податково-економічних досягненнях, які нудить навіть перелічувати.
 
Але ні! Ніякою філологією і не пахне в переліку тих послуг, які ладен на протязі найближчих десяти років надавати суспільству громадянин Азаров М.Я.
Цитую вибірково цей довжелезний перелік із свідоцтва № 149195 від 12.12.2011 р., не коментуючи, а тільки виділивши особливо цікаві напрями:
 
Адміністративне обробляння замовлень на купівлю; аналізування собівартості; аукціонний продаж; бухгалтерський облік; визначання громадської думки; ділове оцінювання; ділове розвідування; ділові довідки; допомога в керуванні справами; досліджування ринкове; економічне прогнозування; експертування на ділову успішність; записування повідомин; збирання інформації до комп'ютерних баз даних; збирання статистичних даних; складання звітів про стан рахунків; послуги щодо зв'язків з громадськістю; імпортно-експортні агентства; наймання (прокат) канцелярських машин і обладдя; допомога у комерційному або промисловому керуванні; комерційне керування ліцензуванням товарів і послуг для інших; керування комп'ютерними файлами; керування справами артистів-виконавців; керування справами в готелях; комплектування штату працівників; консультування фахове щодо підприємництва; послуги манекенників для рекламування або сприяння продажеві; множення документів; написання рекламних текстів; обробляння текстів; послуги щодо огляду преси; перевіряння рахунків (аудит); передплачування газет (посередництво); перенаймання приміщень; готування платіжних документів; складання податкових декларацій; послуги з розміщування рекламних матеріалів; послуги із укладання субдоговорів (комерційна допомога); послуги постачання для інших (закуповування товарів та надавання постачальницьких послуг іншим фірмам); послуги секретарів; послуги з порівнювання цін; пошук спонсорів; служби працевлаштовування; представляння продуктів через засоби комунікації з метою роздрібного продажу; публікування рекламних текстів; реклама поштою; наймання (орендування) місця на рекламу; наймання рекламного часу на засобах інформування; наймання (прокат) рекламних матеріалів; готування рекламних смуг; рекламування через комп'ютерну мережу; розклеювання (розміщування) афіш, об'яв; розповсюджування зразків; розповсюджування рекламних матеріалів; розсилання поштою рекламних матеріалів; сприяння продажеві (посередництво); телевізійне рекламування; упорядковування (систематизування) інформації комп'ютерних баз даних; шукання відомостей (інформації, даних) в комп'ютерних файлах для інших.
 
Абонентський телеграфний зв'язок; послуги агентств телеграфного і телефонного інформування (агентства новин); наймання (прокат) апаратури для посилання повідомин; викликання по радіо чи по телефону (послуги); надавання доступу до світової комп'ютерної мережі; послуги щодо електронних оповіщальних дощок (телекомунікаційні послуги); наймання (прокат) апаратури для зв'язку (телекомунікації); зв'язок за допомогою волоконних оптичних мереж; зв'язок за допомогою комп'ютерних терміналів; кабельне телевізійне мовлення; комп'ютерне передавання повідомин і зображень; наймання (прокат) модемів; надавання доступу до баз даних; надавання часу доступу до глобальних комп'ютерних мереж; надання телекомунікаційних каналів для замовляння товарів за телевізійною рекламою; надання чатів (форумів для дискусій) в інтернеті; передавання телеграм; передавання факсимільне; посилання повідомин; посилання телеграм; послуги голосової пошти; забезпечування спілкування через інтернет-чати; забезпечування спілкування через інтернет-форуми; послуги, що дають змогу усно і візуально спілкуватися одній людині з іншою людиною за допомогою інтернету; радіомовлення; радіотелефонний зв'язок; супутниковий зв'язок; телевізійне мовлення; телеграфні послуги; послуги щодо телеконференцій; наймання (прокат) телефонів; телефонні послуги; наймання (прокат) факсимільної апаратури.

 

 
Завершуючи цей чудовий і далеко не повний перелік, я щиро бажаю Миколі Яновичу успіху на нелегкому шляху підприємництва.
І мрію про той день, коли до мене на вулиці, десь поблизу станції метро, причепиться підстаркуватий, але все ще енергійний чоловік із бейджиком  AZAROV і запропонує купити в нього пластир (упаковку за дві гривні, або три – за п*ять гривень), чи китайський ліхтарик, чи вітчизняну поліетиленову накидку від дощу.
А я чемно (ми ж із ним колеги – вчені як не як) спитаю:
- Мікола Яновіч, а чі нємає у Вас, часом, газу по 250 доларів?  
 
І Микола Янович пошкандибає собі в далечінь, пильно приглядаючись до стовпів і будок, щоб непомітно для міліції надати суспільству послуги із розклеювання (розміщування) афіш та об*яв, або наймання (орендування) місця на рекламу…
 
А щодо назви цієї статті - то прочитав я, що вчора Азарова на його сторінці в Facebook якийсь розумник вітав із днем народження і побажав "Біблійного керівництва країною".
 
Не знаю, що мав на увазі той добродій, але згадалося біблійне оповідання про вавілонського царя Валтасара.
Він теж щось таке урочисто відзначав, аж посеред пиру таємнича рука вивела на стіні вогненні написи.
Словом, не пощастило Валтасару із тими знаками...
 
P.S.
Оскільки я вже порпався на сайті Укрпатенту, то й вирішив подивитись – які ще досягнення має Микола Янович Азаров в царині інтелектуальної власності.
Знайшов два патенти на корисні моделі - № 8537 від 15.08.2005 р. і № 5704 від 15.03.2005 р.
Перша з цих моделей стосується «пальового фундаменту, який зводиться у здимних грунтах», а  друга доволі цікава.
 
Це модель способу утилізації твердих побутових відходів, що включає їх розміщення у вертикальному стволі виведеної з експлуатації шахти, який відрізняється тим, що "в усті ствола розміщають сміттєспалювальну установку, спалюють тверді побутові відходи (ТБВ), перегорілу інертну масу зсипають і складують в стволі, а перед подачею в сміттєспалювальну установку з ТБВ витягають вторинну сировину".
 
Дуже характерний донецький спосіб утилізації, колеги, чи не так?
 
© ДСЛ [18.12.2011] | Просмотров: 2649
Метки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/42

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook