пароль
помнить
uk [ru]

На правах законодавчої ініціативи.


На правах законодавчої ініціативи.
                                                            Президентові України                   Януковичу Віктору Федоровичу
                                                            Прем'єр-міністрові України             Азарову Миколі Яновичу
                                                            Голові Верховної Ради України     Литвину Володимиру Михайловичу
 
                                                   ВІДКРИТИЙ ЛИСТ
 
     Ми, представники організаційного комітету "Внуки війни", звертаємося до Вас з проханням ухвалити Закон України "Про статус внуків війни", відновлюючи,тим самим, соціальну справедливість і надаючии  цій категорії наступні соціальні пільги:
 
безкоштовний проїзд в громадському транспорті, 50% знижку на оплату комунальних послуг, безкоштовне санаторно-курортне лікування, доплату до пенсій на рівні 5 мінімальних пенсій. Статус внуків війни повинні отримати громадяни України, що народилися з 3 вересня 1945 року по 19 серпня 1991 року.
 
     Нас всього 14 мільйонів і ми - єдина категорія населення, яка поки ще не має пільгового статусу, інші 22 мільйони жителів України уже користуються пільгами. Таким чином, з урахуванням наших дітей і внуків, в Україні не залишиться жодної категорії громадян, котра  б не була охоплена  всебічною системою пільг.
 
     То по нас, внуках війни, історія країни пройшла своїм нещадним катком: більшість наших батьків виросли в неповних сім'ях - наші діди загинули на війні, що стало важкою травмою для наших батьків і, отже, і для нас. Наше покоління пройшло через голодомор 1946 – 1947 років, волюнтаризм Хрущова, цілину, 20-й з'їзд, котрий наніс усім непоправну психічну травму своєю невиконаною обіцянкою побудови комунізм до1980 року, БАМ, лицемірство застою, товарний дефіцит перебудови, не виконану, знову таки, обіцянку Горбачова забезпечити кожного жителя безкоштовним житлом до 2000 року, розвал СРСР, втрату вкладів, кримінальну революцію; нас позбавили через " прихватизацію" загальнонародної власності, ми втратили безкоштовну освіту і медицину.
 
      Ми - такі ж громадяни України, як чорнобильці, ветерани війни, діти війни і маємо конституційне право на пільги. Ми їх теж заслужили, будучи поколінням трудівників, а не громадянами другого сорту. Прийняття такого закону сприятиме відновленню соціальної справедливості, встановлення миру, злагоди і загальної гармонії в суспільстві, дасть потужний імпульс для подальшого  розвитку економіки країни.
     І тоді, безумовно,  здійсниться, нарешті, Ваша мрія, пане Президенте і наша країна таки увійде до двадцятки найбільш розвинутих країн світу, акурат до 2020 року
 
                                                                     З повагою – внуки війни.
                                                                                                                             ( Підписи додаються)
Ant.on [03.12.2011] | Просмотров: 2178

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.4/21

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook