для старых юзеров
помнить
uk [ru]

PiligrimK


PiligrimK
Я коротко.
Шановний друже PiligrimK, не знаю як інші, а я завжди читаю Ваши пости від першої до останньої літери. Здається, Ви погарячкували.Не можна так легко здаватися. Мене, на одному сайті, м'яко кажучи, провладному, зносили декілька разів. І я завжди повертався.Скільки разів банили. це і підрахувати неможливо. І справа не в тому, що я тупо, як осел намагаюся перемогти у війні з адміном, а в тому. що я розумію, що на моє місце прийде який- небуть провладний троль, і буде робити свою брудну справу.
Я не думаю, що Ви образилися на Адміна, скоріше, піддалися власним емоціям. А це дарма. Емоції зараз не самий кращий помічник в справі звільнення України від зграї гієн та шакалів.
Ви, мабуть так само, як і ми всі, дуже жаліємо, що пішла Т.Коробова. Несподівано пішла з сайту Женераль. І тут Ви.
Я знаю, що тут на сайті, багато бійців, на яких можна завжди розраховувати. І Ви також є таким. На сайті багато порядних людей. І Ви також є таким. На сайті багато патріотів. І Ви також є ним. Чому тоді Ви не будете з нами?  
Хоча, можливо, я дещо перебільшую, і Ви спокійно, повернетеся через тиждень, а я тут паніку влаштовую.biggrin Але це страшне слово "нік деактивован", дуже сильно мені по мізках вдарило (зараз хтось з голубців пройдеться по цьому словосполученнюbiggrin) Я навіть точно не знаю, що це означає, але здається щось не дуже гарне.
Ну, а якщо я не помилився, і Ви дійсно вирішили піти, то буду давити на Вас головним  доводом. Згадайте Юлю. Що з нею роблять. Але вона не здається. І ніколи не опустить руки, я в цьому впевнений. Ну і порівняйте ситуацію, в якій знаходиться Юля, і ситуацію, в якій (поки що) знаходимося ми. Та ми просто знаходимося на відпочинку. На Багамскіх островах. На пляжах Кабакабана. Але, якщо опустимо руки, піддамося емоціям, то, в решті-решт, будемо, там, де зараз Юля.
Так, що, повертайтеся. Я не розпускаю соплі, не хникаю, просто вважаю, що Ви більше потрібні на сайті, ніж поза ним.
ukr
© маска [27.11.2011] | Просмотров: 2667

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.7/65

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook