пароль
помнить
uk [ru]

ЩО Ж МИ ЗА НАРІД ТАКИЙ ?


ЩО Ж МИ ЗА НАРІД ТАКИЙ ?
Шановна пані Тимошенко,
 
Від імені всіх нас у Посольстві США прийміть мої найщиріші привітання з Вашим днем народження.
 
Як Ви знаєте, уряд Сполучених Штатів неодноразово висловлював свою стурбованість через вибіркове переслідування, яке призвело до Вашого ув’язнення. Ми сподіваємось, що невдовзі Вас буде звільнено.
 
Ми також занепокоєні повідомленнями про погіршення стану Вашого здоров’я та сподіваємось, що влада подбає про Ваше належне лікування. З найкращими побажаннями. З повагою,
Джон Ф. Теффт
Посол
 
Президент Європейської народної партії Вільфред Мартенс привітав Юлію Тимошенко з днем народження і побажав їй сили, стійкості, а також якнайшвидшого одужання.
 
"Я захоплююсь Вашою мужністю, Вашим сильним духом та відданістю європейським демократичним цінностям. Я хочу побажати Вам сили та стійкості, а також якнайшвидшого одужання", - йдеться у вітанні.
 
"Зрозуміло, що у теперішній ситуації, можливо, і немає приводів для святкування, але будьте впевнені, що я ціную Вашу відданість європейському вибору України, та разом із багатьма іншими я продовжуватиму публічно засуджувати вибіркове переслідування членів української опозиції, прикладом якого є суд над Вами та нещастя, яких Ви зазнали", - зазначається у листі.
 
Президент ЄНП обіцяє продовжувати закликати український народ боротись за демократію та верховенство права в Україні. "Без перебільшення, я вкрай стурбований та розчарований поточною ситуацією у Вашій країні"
 

 

Захисник лідера партії "Батьківщина" Сергій Власенко повідомив, що Юлію Тимошенко терміново переведено до іншої камери Лук’янівського СІЗО.
 
"Мені випадково стало відомо, що зараз з МВС працюють представники європейської комісії щодо протидії тортурам, і, починаючи з наступного тижня, ця комісія буде працювати з пенітенціарною системою. Можливо, ці події якось пов'язані", - сказав Сергій Власенко сьогодні на брифінгу.
 
Захисник припустив, що переведення Юлії Тимошенко пов’язане з тим, що у неділю, 27 листопада, чимало людей прийде під стіни будівлі слідчого ізолятора, щоб привітати політика з днем народження. "Її переселили далеко, вглиб тих приміщень, які є в Лук’янівському СІЗО, щоб вона, не дай Бог, не почула людей, які її прийдуть привітати з днем народження", - сказав він.
Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що влада перешкоджає проведенню акції на честь дня народження Юлії Тимошенко під стінами Лук'янівського СІЗО, яка має відбутися 27 листопада.
 
Страх влади настільки великий, що вона застосовує ремонти, паркани, міліцію "та інші новації у вигляді новорічних ялинок". Усі ці новації спрямовані проти людей, які не хочуть коритися та стояти на колінах", - заявив Олександр Турчинов сьогодні на брифінгу.
 
Перший заступник голови партії "Батьківщина" наголосив, що задля того, щоб зірвати акцію, влада розпочала на суміжних із СІЗО вулицях "ремонт". "Влада нічого кращого не може вигадати, ніж або за два місяці до Нового року ставити ялинку, як вони робили, або перетягувати паркани, або як зараз – перекрили вулицю Дегтярівську і затіяли незрозумілий ремонт", - вказав він.
 
Олександр Турчинов переконаний, що попри всі намагання влади багато людей у неділю прийде до СІЗО і принесе квітку для Юлії Тимошенко. "Безумовно, Юлія Володимирівна не зможе їх отримати. В той же час, бажання є у багатьох людей і не лише з міста Києва", - зазначив він.
 
Мабуть Бог для нас, бездольних
Мудре правило завів:
Вольні люди – родять вольних,
А раби - плодять рабів.
                                                    
  http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11854/user_id/10184.phtml
© ЗЕЛЕНЯР [26.11.2011] | Просмотров: 2585

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.9/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook