для старых юзеров
помнить
uk [ru]

26 листопада - День пам'яті жертв Голодоморів


26 листопада - День пам'яті жертв Голодоморів
Нічого не чуєте? І я також. Ця комуно-фашистсько-бандитська камарілья, яка захопила та узурпувала владу в нашій країні, мабуть і не збирається відмічати цей скорботний для України день.
Раніше цей день називався - "День пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій". Тому доречно буде запустити і цю стрічку -
Тим паче, політичні репресії в нас, поступово набирають обертів. Хоча ще є лохі, дебіли та політичні перевертні, які радіють цим репресіям. Як я хочу подивитися на них, або на їх дітей, коли вони опиняться під цією репресивною машиною.
Якщо буде збройне протистояння, між народом та цими тваринами у владі, і якщо вдасться захопити живим Ананаса, і військовий трибунал засудить його до страти, я дуже прошу товариство, довірити мені стратити цю гидоту. Я буду вбивати його повільно. Я буду застосовувати до нього всі відомі та невідомі тортури та звірства. Я пам'ятаю, в мене є конкурент, який запропонував тут такі самі послуги десь місяць тому. Але в мене перед ним є перевага. Він казав, що за ті звірства, які він застосує, його би не взяли в гестапо, так ось, я кажу, що мене не взяли би не тільки у гестапо, а і у комуняцке КДБ.
 
Все ж такі за голодомор. Зараз цей день має назву - "День пам'яті жертв Голодоморів". У множині. Та Ви і самі, мабуть, знаєте. що їх було декілька. І дивлячись на те, якими темпами ця сволота рухається до тих часів, то я боюся, що до минулих Голодоморів, які були, може додатися новітній Голодомор. Розумію, що це з розряду фантастикі, але, якщо Україна знов опиниться під окупацією москалів, то я нічого не виключаю.
А за ті Голодомори, мабуть ми ніколи не дочекаємося вибачень з боку москалів. Навіть, якщо вони і вибачаться, з мого боку ніколи не буде їм вибачення.
                  
Не знаю, чи буде ця смердюча влада відзначати цей день, а ми, всі, будемо. Українці, справжні громадяни України, вшанують пам'ять загиблих та замордованих комуняками наших братів та сестер.
 
Я тут зробив пару аватарок. І тимчасово поставлю собі до цього скорботного дня. Я запитував у Адміна, чи є ліміт на такі заміни аватарок туди-сюди. Він каже, що нема.  Так що, хто бажає, може долучитися.
 


Ну і ще одна, без напису. Просто вогник в терені.
 

І ще дві -
 

© маска [23.11.2011] | Просмотров: 2585

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/60

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook