пароль
помнить
uk [ru]

ЮЛЬКАЇДА (Або алькаїда по Уркаїнськи)


ЮЛЬКАЇДА (Або алькаїда по Уркаїнськи)
ЮЛЬКАЇДА (Або алькаїда по Уркаїнськи)
Фантасмагорія
 
Захарій...
І вигадав же хтось назвати кран людським ім'ям.
Та хто б міг подумать, що результатом цього стане зародження свідомості. Таке трапляється у кранів...
Та і у людей трапляється, але не завжди...

Вантажний кран по-дурашливому завалений на бік лежав занурений у воду, так і не виконавши основного призначення свого короткого життя.
«Вироблено в Уркаїні» – насмішкувато виблискували літери на його металевій дупі, тобто на остову рами...
Частина городян з сумом споглядала на цей вінець творіння кранобудівництва переповідаючи один одному історію життя і смерті цього залізного монстра.
Інші насміхалися з безпомічного становища цього велетня, не жаліючі соковитих висловів на адресу самого вантажника, його водіїв - керманичів, і керманичів цієї чудової (від слова «чудо») країни.  Країни в якій велетні – крани безпомічно лежать на узбіччі, а пігмеї – маніпулятори керують державою як отим металобрухтом, спрямовуючи життєву енергію мешканців цієї «країни диваків» в свої бездонні кишені.
Разом з цією енергією, помноженою на час життя кожного, перетвореною у грошові одиниці - спливали  надбання предків,  сили народу, землі, надія на майбутньє, віра в справедливість і в будь що...
Між тим насправді – це був революційний кран!
Народившись в напівдемократичній державі він не дуже швидко, але збагнув, що демократичні гасла – ще не демократія,  і навіть не шлях до неї, а просто облуда владоможців народу, для того, щоб легше ним - народом маніпулювать.
Він звернув увагу на те, що ніхто в світі вже не вірить в махлювання лже президента, який зумів обдурити всіх, щоб посісти трона, та чомусь вважав що це можна робити безкінечно. Шахрай продовжував цю гру, якої навчився колись, ще сидячі у тюрмі за розбій, грабежі і насильства.  Але якщо в цілому світі таких легковірних,  довірливих  Піноккіо  вже майже не лишилося, то громадяни цієї країни продовжуварли грати з шахраєм по його правилам...
«Мабуть це справжня батьківщина  дерев'яних, і в жилах кожного Уркаїнця тече Буратиніна кров», думав кран...
Кран довгими годинами розмірковував про все це, роблячи свою монотонну, але дуже корисну для країни роботу, а саме - будуючі новий міст.  Куди він, цей міст веде - думав кран? В яке майбуття? Таке складалося враження, що в небуття.
Кран був дуже сучасний і тому думки його турбували набагато частіше ніж декого з людей
.
Нарешті він зважився, і в нього народився план!
В його залізночавунному лобі з'явилася думка про те що так існувати ніякий кран не може
. Бо гидко кожен день дивитись на те що здійснюється навколо тебе.
Дістала вже багаторівнева державна облуда прохіндеїв і наперсточників!
План був простий і надійний.
Саме він, кран, повинен стати Ікаром для цієї нещасної країни,
якщо люди сліпі, чи немічні.
  Це стане сенсом його життя, і промінем сонця у пітьмі облудства!
Кожен день повз нього  пролітав з виттям автомобільний кортеж головного шахрая, і якщо все точно вирахувати – то можна підгадать напрямок, силу і швидкість вітру, швидкість кортежу, відстань, шидкість власного падіння, і впасти на голови цього спрута потрощивши в цих черепах останні грабіжницькі плани і звільнивши країну від напасті.
Впасти - пожертвувавши своє іржаве існування заради справжнього  життя для інших!
Гріла також надія на те, що вдячний народ не здасть героя на переплавку, а реставрує його, і тоді він відновлений і величний, постане серед міцної, справедливої, і  заможної країни де шахраї займуть гідне своїй суті місце на шконках, а очільниками і батьками нації стануть мудрі і чесні правителі, які будуть дбати про кожного громадянина, а не про свою кишеню...
 
             УНИАН
 
Экстренные новости!
Завершилось расследование попытки  экстремистов из числа потерявших страх и совесть избирателей,  сочувствующих террористической организации ЮЛЬКАИДА. По информации из осведомлённых источников в СБУ, ГПУ и АП - башенный (по некоторым источникам – «БЕШЕНЫЙ») кран должен был упасть на кортеж президнта, в момент его проезда в резиденцию.
Однако вовремя проведенная спецоперация КГБ Уркаины предотвратила это чудовищное преступление.  Сотрудники Плохишовского раскрыли этот заговор ЮЛЬКАИДЫ и завалили на бок террористический кран не дав таким образом совершить теракт.
Президент спасён! ! Плохишовский представлен к ордену "Спасатель отечества"  ОТЦА ОТЕЧЕСТВА, и очередному воньскому званию...
Это хороший подарок жителям Донбасса к празднованию победы в помаранчевой революции.
© ЗЕЛЕНЯР [20.11.2011] | Просмотров: 2641

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить