пароль
помнить
uk [ru]

ХТО НАМ ДОХТУР...


ХТО НАМ ДОХТУР...

 
Нещодавно у змі пройшла інформація про те, що консульства і посольства шенгену в Україні отримали негласні роспорядження суттєво знизити видачу віз для наших громадян. Пов'язують це з недотриманням прав людини в країні,та ще де з чим.
Напрошується питання : А причому тут звичайні громадяни?
Вчора польське радіо повідомило про відкриття додатково центрів з прийому документів від українців у різних містах, задля полегшення процедури(на платній основі). Декілька вже відкрились, а в ближньому майбутньому – ще з десяток.  Не пам'ятаю кількість, але більше десяти -  в.т.ч. у Донецьку, Дніпропетровську , та інш.
Задля чого такі нелогічні ходи?
1 - На мій погляд вони очикують великої хвилі міграції, тому щоб не перевантажити свої установи чергами - відкривають такі віконця. Очікують що ми почнемо тікать.
2 - Встановивши плату за послуги вони не розоряться на утриманні приміщень і працівників. А може дещицю і зароблять. Чому б ні?
3 - Пущать вони толпу не збираються. І думаю по  аналогії з Чехами, які стали відмовляти в візах, промовляючі (Стефа не дасть збрехать):  ПРАЦЮЙТЕ НА ДОНБАСІ !!! Красномовно, чи не правда?
Тобто гроші за прийняття документів кладеш - і можеш гулять! Гуляй, Вася!
Та не в грошах справа...Справа в тому, що підход в них такий:
Якщо випустити всіх незадоволених, то хто ж буде в Україні робити АЛЯРМ ? Хто скине оцих Новітніх Гондурасів з Макеевки?
Цигани? Чи може Лівійці приїдуть революції робить?!!
Польщі - Януковощі  під боком не потрібні -  муляють бок, бо пшеки розуміють, що утворення нового СРСР, на старих теренах, з такими піндосами як януковощ - справа часу, та й то невеликого...
А СРСР поляки завжди дуже «любили»...
І росіян...А ще КГБ...
Тому їм дуже хочеться відділитися від Сере-серу якоюсь буферною зоною.
Тобто нами.  Але якщо ми самі станемо сересером, тоді де ж буфер? Калявур! Москва знову на підступах до Речі Посполитої!
І їм можна поспівчувать, бо це таки справді небезпека і напасть. Ми ж бо знаємо, по своїй історії, давній, близькій, і сьогоденній.
Це все одно що мати під боком, сусідіами – вічно голодну, нецивілізовану, підступну і бог зна ще яку багатодітну сім'ю, батьки якої вічно п'яні, лізуть то цілуватися, то битися, і кожен рік норовлять пересунути межу, або поділити що небуть Ваше по – братерські. Пам'ятаєте ще про Тузлу?
Відчуття в мене таке, що негласна політика Євросоюзу така:
Закрить кордон на засув, і почекати поки ми, Українці самі наведем у себе в домі лад.
Якщо ж «лад» виходить не Європейського зразка – то і флаг нам в руки – до засува додасться ще й амбарний замок, а якщо Українці – європейці, тоді засув поміняють на маленьку клямочку. Не зовсім, може прочинять двері, а так, трошки. Типу : «вам вистачить».
Але друзі! Вони, Європа – таки ж праві!
Якщо ми самі дома не прибираємо, а навпаки гадимо, якщо матір п'є не просихаючі і батько в нас ворюга, та й інші родичі неблагонадійні – то хто нам дохтур? Або хто захоче віддать свою доньку в таку сім'ю?
© ЗЕЛЕНЯР [09.11.2011] | Просмотров: 3723

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/61

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить