пароль
помнить
uk [ru]

ПОЧУЮ КОЖНОГО… (Цікава передвиборча обіцянка.)


ПОЧУЮ КОЖНОГО…  (Цікава передвиборча обіцянка.)
       ***
͓͓͓Будь начеку!
В такие дни
Подслушивают стены.
Недалеко от болтовни,
и сплетни -
                     до измены
 
Що цікаво - в повсякденному житті я зовсім не вживаю матюків, та от останній рік – півтора - просто ніякі парламентські слова не можуть змалювати цей жахливий сон, що відбувається з нами наяву.  І я на диво всім оточуючім мало-помалу - таки зпаплюжив свою мову . і це звісно прикро… Реалії життя перевершили всі побоювання, - про це вже писано – переписано, і кожен день - несе новини.  Та я про інше…
Прочитавши статтю "Мы вам покажем свободу интернетов!" колеги DrGoanec - я впав в ступор. Ви знаєте - не знаходжу пристойних слів для коментаря! Та щож мені знову мариться?  Такий же  добрий почин! Така турбота про чистоту мови…
І раптом я зрозумів , що мене в цьому бентежить! Диявол, як завжди криється в деталях:
         В кожної людини є життєве персональне поле, в якому вона існує. Якщо його обмежити – воно нікуди не дівається – воно частково переходить до сфери того, хто його обмежив. Наприклад держави. Колись це недоторкане поле вимірювалось кухнею. Там люди щиро спілкувалися, сперечалися, мріяли. А виходячі на вулицю, або приходячі на роботу – міцно затуляли рота, щоб не потрапити,часом, під репрессії влади. Під жахливі репресії!  Якщо твоя думка не співпадала з думкої партії, і ти не зумів цього приховати - то доля твоя , і всіх твоїх близьких - сумна і трагічна…Пройшли часи…Тепер це персональне поле кожного зросло до меж цілого світу.  Звісно при бажанні.  Це дуже не подобається владі! Нещодавно хтось з диктаторів (Мабуть Муамар Каддафі ) висловив жаль з цього, чи може іншого приводу:
"Мы в таком находимся сейчас положении, что на нас смотрят, как говорят, под микроскопом"
Я розумію – це дуже не зручно - мати у володарюванні мислячіх, інформованих громадян.
А якщо вони ще матюкають цю владу на весь світ – то світ може ж і дослухатись! Незручність одначе…Бо тоді Європи починають слідкувати за руками шулерів.
         Зараз в Україні іде шалений наступ на всі права і свободи громадян. В чиїхся інтересах. массово збираються персональні данні всіми державними, банківськими, приватними установами.
         Працівників різних підприємств і закладів  примушують массово вступати в Риго анальні підрозділи партії влади. Іде безпрецедентна тоталітаризація суспільства.
Гасло «Почую кожного» поступово перетворюється на жахливу реальність.
І тут, в розвиток подій, оця заборона матюкатися в інтернеті…
Скоро, дуже скоро, не залишиться  жодної теми якої можна було б торкнутися без матюка.
Народ от – от вивалить на голодний і холодний бунт, бо він, народ, не може вже навіть думати про своїх правителів без матюків - а ці  херманичі  ще й позбавляють маси тих хто їх обрав природного  засоба спілкування - Матірного языка, яким зараз робляться майже всі посили владі від людей.
Можливо в цьому і є хитрий задум влади. Позбавити протестні рухи засоба комунікації, щоб не дати революційному рухові розгорнутися взагалі. Бо яка ж революція без матюка?!! Особливо в нинішніх умовах, коли матюк - це рідна мова правлячої еліти.
У владі відверті бандити з шулерським менталітетом. Повним ходом іде пограбування країни. Міліція та різні беркути - самі стали передовим загоном гопників і рекетирів.  Прокуратура і суди все це покривають.
Президент всім цим керує…
                 Та тут не матюки просяться, а взагалі – Варфоломіївська ніч!
Уявіть собі яке блюзнірство! Ці - (далі за задумом автора ви самі підбираєте, за смаком, найбрудніший матюк)- зграя депутатів - які не мають навіть уявленнь про мораль, і які кожен день паплюжать в нашій країні все чисте, світле і порядне - вони забороняють громадянам "длубатися в носі", бо це по їхнім міркам нібито неетично!!!
Ці моралісти вже вирішили всі проблеми в країні, і як завершальний акорд - закон про мораль в інтернеті! І найогидніше - те що серед ініціаторів - опозиціонери - які вже мабуть порішали  всі проблеми  з правами і свободами, визволили своїх керівників із тюрем, забезпечили чесні, прозорі вибори, справедливість судів, і тепер зайнялися народною мораллю!
ЦІ  ГВАЛТІВНИКИ – розповідають нам про ЦНОТЛИВІСТЬ!!!
Геббельс відпочиває!
Ну звісно! Вони не це мали на увазі! Матюкайтеся собі на здоровʹя, як матюкається весь український бомонд!  Бо задумана ця фішка так, щоб коли  навіть зібралися на сайті самі тільки монахині, то все одно, коли завгодно, засланий козачок (наприклад співробітник СБУ, читай КГБ,читай ВЧК), чи просто РЫГ – АНАЛЬНЫЙ   ЗАСЛАНЕЦЬ - зможе спровокувати закриття неугодного для влади сайту, спровокувавши срач і обматюкавши бідних монахинь. Цю провокацію можна тепер здійснити коли завгодно, без зайвих сентиментів. Таким чином провайдерів хочуть принудити до співпраці з владою. Бо співпраця провайдера з владою є елементом Української Демократії. Як доречі у виправній колонії. Раз бугор – значить співпрацює з адміністрацією. Просто за визначенням. На всіх політичних форумах встановиться штіль, і одобрямц, такий бажаний, такий омріяний владою.
Дисиденти будуть зливаться органам, разом з накопиченим компроматом.
Після чого їх будуть возить на екскурсію в таращансський ліс, мочить в сортирі, закатувати в асфальт – на розсуд керівництва, чи навпаки на розсуд виконавців.
А менш активні - ті просто не отримають підвищення на роботі (може й ніколи), чи будуть виключені з інституту, і все це негласно просто по дзвонку з  офісу ПР - декану, або керівнику підприємства.
Все це пройшли наші батьки, так що маємо їх за приклад – і можемо й собі так влаштувать.
 
           ***
Є ще одна новина!
Група депутатів готує законопроект з подібною же вимогою до провайдерів мобільного звʹязку!!!
Тобто Хтось тепер ( може компʹютер) буде слухать (памʹятаєте обіцянку  «Почую кожного»?) всі телефонні розмови і  при вживанні матюків видавати нагору роздруківку для відповідного реагування. Спочатку Вас може не відʹєднають, а тільки поставлять на більш щільну прослушку, та попередять смс-кою про порушення. Але при постійних порушеннях – провайдер буде вимушений достроково перервати надання Вам послуг. А відповідні органи зроблять детальний аналіз, ба, навіть дослідження: « В якому звʹязку ви вживали ці брутальні, не гідні демократичного суспільства слова?
Якщо ви, наприклад, образили представника  місцевої влади – то це одна стаття, а якщо президента чи іншого якогось з батьків народу – то вибачайте – зовсім інша!  
Ну а матюгать опозицію – то це ж святе, тут яка може бути стаття? Так – попередження...
   Цікава новина…правда?. Чи це автор, думаєте, жартує?
   Не знаю… Не знаю… Побачим.
 
© ЗЕЛЕНЯР [31.10.2011] | Просмотров: 2999

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/55

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить