пароль
помнить
uk [ru]

З'їзд


З'їзд
Глава партії «Сергієва Україна» Сильний-но-Гібкій рішив злитися в екстазі з єдиновірною Партією Регідонів. Рішив – то й рішив. Ніхто й не здивувався. А щоб ніхто не казав, що те злиття в екстазі надто подібне на згвалтування, треба створити видимість попередніх ласк. І Сильний-но-Гібкій в суботу пополудні проголосив пламєнную промову на другому національному сходняку того, що він називає партією. На тему екстазу. Сходняк завмер. Не того, що екстазу не хоче. Хто б не хотів. Просто злякалися, що поза соітія може не сподобатися. Але глава партії – на то і глава, щоб про партійців піклуватися. Не глава – а батько рідний. Заспокоїв він сходняк. Каже що, хоч рішення прийняте остаточно і безповоротно, рядові члени місцевих осередків (тобто ті, що завжди внизу, незалежно від пози соітія) можуть три-чотири тижні повякати на тему взаємного розположення тіл партій. Ніхто їх слухати, канєшна ж не буде. Але – хай поговорять.  Все одно на консультаціях зі старшою сестрою старшим ПРатом всьо рішать. ПРат – він не чукча, він розумніший. Як скаже – так і станеться. Ми приспособимось. Ми ж гібкі. А потім скажемо, що Регідони погодилися на наші условія. Ми ж сильні.
 
Журналістам же похвалився, що на уроках Кама Сутри, які будуть проводитися у формі консультацій, йому дозволять привести молодих хлопчиків (ой, звиняйте) спеціалістів до влади. На всіх рівнях. Від села до району.
 
Не обійшлося й без несподіванок. Сандра Кужель, права рука Сильного-но-Гібкого відказала! Чи то поза не сподобалася, чи орієнтація не та… Точно сказати не можу, але, здається мені, справа все ж в орієнтації. З болем у серці плаче вона, що партійці їй милі, а підприємці «всьо ж мілєє». І буде вона середньому класу кришу будувати -- від влади захищати. Каже, що проект криші вже є. А вже до криші хату добудувати – не проблема. Може й має вона рацію з хатою. В своїй хаті – своя й правда. Поза тільки та сама.
© Коваль [24.10.2011] | Просмотров: 2644
Метки: #Тігіпко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook