пароль
помнить
uk [ru]

Так почему аборигены съели Кука? (с)


Так почему аборигены съели Кука? (с)
Поступово склалася (в моїй уяві) наступна політична структура українського суспільства (числа взяті, звичайно, зі стелі моєї інтуїції):
- клановики ("донбаські") - 30%
- націоналісти ("галицькі") - 20%
- демократи (распорошені по всюдах, найбільше в центрі) - 15%
- болото - 35%
 
Тимошенко розраховувала на підтримку націоналістів і демократів .. Чи то болото пішло до Януковича, чи то націоналісти не мобілізувалися .. Чи то фальсифікації були достатніми і добре проведеними ..
 
Але найбільш суттєві справи відбулися після виборів .. Коли несподівано з'ясувалося, що виборці Тимошенко погодилися з поразкою .. І не вийшли до адмінсуду підтримати свого позивача, який стверджував, що фальсифікації були значними і який вимагав перерахунку голосів ..
 
Сині готувалися зустріти тисячі прихильників Юлі ..


 
А оце група підтримки:

 

Здавалося, що на тих виборах українська демократія закінчилася ..
І ніякі "комітети порятунку" її вже не могли поновити ..
 
І після того на очах народу і всього світу великий капітал руками мафії почав знищувати білу ворону українського політикуму, даровану народу надію на становлення власної державності ..
 
Ну і нехай ..
 
Тепер залишається гратися зі словами, складаючи смисли .. Залишається збільшувати ступінь розуміння власної долі.
 
Почнемо з того, що життя насправді є жорстким і суворим. Якщо великий гравець програв, то можливо він десь припустився визначальної помилки.
Де, в чому помилилася Юля?
 
По-перше, слід визнати, що вона мала сильного супротивника. Супротивником була кланова зграя. Зграя була вмотивована можливістю захопити все .. І як це не виглядає дивним, мафіозна зграя мала міцну електоральну підримку, отже вона мала можливість скористатися демократичною процедурою виборів для захоплення влади і легітимного панування вже у вигляді "режиму", такої собі легітимної мафії, українського варінту латінос .. Юля (і ще з десяток з її оточення) була чи не єдиним політиком (з першого ряду), хто жахався такого майбутнього для України.
 
По-друге, слід визнати, що після Ющенка українське суспільство впало у стан депресії. Чи можна було б підняти і повести депресивне суспільство на протистояння з клановою навалою?
 
От вже після означених двох форс-мажорів я навіть трохи розгубився .. Адже мав намір пов'язати програш Юлі з її стратегічним помилками .. А тут вимальовуються такі форс-мажори, за якими ховаються будь-які помилки ..
 
Взагалі, українська політика лаштується без урахувань інтересів суспільства, вона (ця політика) майже виключно готується за лаштунками .. Раніше (до 2010) піар мав суттєвий вплив на електоральні симпатії .. А зараз потреба в піарі стає все меншою ..
 
Можливо це відбувається тому, що суспільство не визначило своїх інтересів. Ці інтереси поки що формуються .. Справжнє життя починається завжди знизу ..
 
Можливо, що стратегічною Юліною помилкою було запровадити щастя зверху?
 
Як вона це робила? Вона намагалася творити таку виконавчу владу, з якою суспільство мало бажання співпрацювати. Юліна влада мала бути відкритою до чесних договірних стосунків із суспільством. Юля готова була спрямовувати все більшу частку національного прибутку на користь суспільству, відповідно, зменшуючи ту частку, що йде на користь великому бізнесу.
 
Як виявилося, цієї мети не можна було досягнути в сучасній Україні. Як зазвичай кажуть, - не та система. Не та ментальність. Не ті прагнення посполитих. Не ті нагальні потреби.
 
Пасивний спротив системи зводив юліну діяльність на нівець, а активний спротив мафії готував для Юлі буцигарню.
 
Не можна було досягти успіху (розбудови процвітаючої і демократичной країни) в сучасній Україні. Помилка Юлі полягала в тому, що вона вірила в такий успіх.
 
І країна відвернулася від Юлі.
Не можна виходити на світові змагання з напівдохлою кобилою.
Слід спочатку відгодувати кобилу.
 
Висновок випливає такий: країна скочується до латінос, іншого шляху в неї немає. Адже наших націоналістів не можна вважати творчою і на щось спроможною силою .. Так само і наші демократи поки що схожі на пуголовків в калюжі .. Лише клановики, які вже в 90-ті сформувались і мотиваційно, і організаційно, здатні господарювати на цій території ..
 
Звичайно, вони стануть здобиччю більш сильних хижаків .. Разом з тим, і Україна втратить частину суверенітету, підпаде під домінування Росії. Мабуть відбудеться втрата частки українських активів і т.і. Отже, і виповзати у цівілізацію нам випадає разом із «старшим братом».
 
Юліна епоха в українській історії завершується?
 


 

  
© Карт [24.10.2011] | Просмотров: 3222

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.4/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить