для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Паркан.


Паркан.
Якщо ще хтось мав сумніви, що Україна це країна неймовірних чудес, то тепер він зганьблений остаточно й незворотньо. Чудеса в нас трапляються чи не на кожному кроці.
 
Останнє з чудес, яке явила громадянам України поки що невідома таємнича й , без сумніву, чарівна сила – виникнення невідомо звідки паркана навколо будівлі верховної ради. І навіть не одного паркана, а цілих двох.
 
Спочатку з’явився «невеличкий» парканчик – десь так зо два метри у висоту. Пишу «з’явився», бо виглядало дійсно так, наче будівлю парламенту спочатку окутав густий, непроникний для погляду, туман, а потім, коли цей туман розсіявся, нечисленні свідки побачили новісінький металевий паркан.
 
Я не був там присутній, але склалося враження, що саме так воно й було. Ну, а як інакше пояснити розгублений вигляд голови верховної ради Литвина й голови фракції ПР у раді Єфрємова, котрі стверджували, що парламент до з’яви огорожі непричетний.
 
Хто встановив паркан ніхто не знає, стверджували депутати й складалося враження, що водночас вони принюхуються до чогось у повітрі. Напевно з острахом намагалися вловити запах сірки, боячись, що Той, кому вони давно продали свої душі, таки явився за ними.
 
Та вочевидь в повітрі не вловлювалося ніякого іншого запаху, окрім різкого запаху грошей і фекалій (а чим, ще може тхнути біля українського парламенту?), тому народні задранці швидко заспокоїлися, хоча звідкіля взявся паркан, так і не встановили.
 
Аж тут сталося друге диво – з’явився ще один паркан. Значно вищий за свого попередника, він охопив і значно більшу територію. І знову його поява виявилася оповита таємницями й згадками. Знову Литвин, смішно нюхаючи повітря й складаючи руки паляничкою, повідомляв журналістам, що не знає звідкіля взявся й цей, другий, паркан.
 
Ну, хіба не диво?
 
А ось мені ці паркани щось дуже нагадали. Судіть самі – спочатку один паркан, потім контрольна смуга, потім ще один паркан. Вам це нічого не нагадує?
 
Можливо якась невидима сила поступово привчає тих, хто там, всередині загорожі, до такого способу життя в майбутньому – паркан-контрольна смуга-паркан? Може наступним дивом буде поява колючого дроту на цих парканах?
 
Ну, а потім вже з’явиться Той, що пахне сіркою, щоб забрати депутатські душі туди, де їм і належить бути.
© R`n`R [08.10.2011] | Просмотров: 3351
Метки: #Литвин  #Єфремов 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.9/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook