для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Про соціологію, писальство-читальство, телевізер і правду-матку перзидента


Про соціологію, писальство-читальство, телевізер і правду-матку перзидента
Переглядаючи УП надибав дані соціологічних досліджень. Суть їх така.
 
44% громадян не вважають, що Україна є демократичною державою. 21% опитаних вважають, що Україна - демократична держава, на думку 14%, в Україні проявляються як демократичні, так і недемократичні тенденції, а 22% опитаних не змогли відповісти.
 
Лише 16,8% громадян вважають, що в Україні проводяться ефективні економічні реформи. Згідно з опитуванням, 34,2% респондентів переконані, що ефективні реформи не проводяться, а 30,5% українців вважають, що економічні реформи проводяться, але не так, як треба. 18,5% опитаних не визначилися з відповіддю. Нагадаємо, що на президентських виборах за Віктора Януковича в серпні мали наміри голосувати 17,3% українців.
 
Партія регіонів за рік, станом на липень 2011 року, втратила 10,3 % підтримки – сьогодні бачать у ній виразника своїх поглядів і інтересів 17,5 % опитаних.
 
Більшість українців оцінюють економічне становище країни як погане, економічну ситуацію як нестабільну. 70% респондентів оцінюють економічне становище України як у цілому погане, 25% як середнє і гарне. Крім того, оцінюючи політичну ситуацію в країні, 63% опитаних відповіли, що вона в цілому нестабільна. 30% не змогли оцінити поточний політичний момент. 7% думають, що ситуація в цілому стабільна. При цьому 56% респондентів вважають себе щасливими, у той час як 34% такими себе не вважають.
 
Об-ба-на! Я мабуть щось пропустив у цій країні!
 
Більшість українців вказують на погіршення ситуації в країні і це робить їх щасливими? Вопросительный раздел большой. Так кажуть на флоті, коли хочуть висловити "крайнюю степень удивленно-возмущенного вопрошания".
 
Ми що, нація мазохістів?
 
Мабуть саме так Президент позиціонує нас у світі. Україна і справді надає всім, хто знаходиться на її теренах, просто-таки нечувані можливості, яких жодна інші країна надати не в змозі. Воістину: "Наши поезда - самые поездатые позда в мире. И никакие чужие поезда не перепоездят наши поезда по поездатости".
 
Так у книзі написано, яку перзидент написав, закордоном видав і там же її намагався всучити нерозумним європейцям.От тільки вони не дурніші за нього виявилися.  А тут ще міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's
знизило довгостроковий рейтинг України за зобов'язаннями у національній валюті з рівня ВВ- до рівня В+.
 
Як змовилися, суки, проти країни. Ну нічого, вони ще про екстремізм нічого не знають! Колесниченко просто красава! Йому - респект за найкращу дурню. А шо - нормательно: вийшов на святкову демонстрацію з нагоди національного свята - дня незалежності - "милости просим на шконку".
 
Недарма ж у нас правове виховання спотворюється до клінічної дурні. Не полініться сходіть за лінком і продивіться фоти. І віршики почитайте - нареготитесь досхочу. А наплачитеся ще більше. Як там у Задорнова: "Запись психиатра в медицинской карточке пациента "Здоров. Просто дурак".
 
А нову "передачку" про дачку не бачили? Здається на ISTV. Подивіться і дізнаєтесь про зеків багато цікавого. Так би мовити для підвищення кваліфікації. Можливо колись і згодиться. І на "раз + раз" від "пацанки до панянки" дресирують. А от іще одна "передачка" є дуже цікава. Про злочинців, що в люди вибилися. Не про талановиту людину, яка пробилася з села до наукової еліти. А про шлях рецидивіста від лави у тюрмі до лав економічної еліти суспільства.
 
Боронь боже нас від таких панянок та панів, змилуйся, зглянься, Господи!
 
І тут у мене пачка питаннячок: а з якого дива саме зеки стали головними у телевізорі? А що це такого ми виховуємо? А яку громадську думку насаджуємо? Хто оплачує зеківський банкет?... І далі за списком...
 
До речі, зверніть увагу на новини: щезла пряма мова політиків. Хоча ні, не політиків - януковича, азарова, тигіпка, чечетова (тут згадуємо анекдот про Вовчика, крокодила і гальку). Цитування здійснюється так: на світлому фоні відбивається текст цитати, яка озвучується голосом ведучого. Жодного відеоряду чи просто статичної картинки. Мабуть, це для того, щоб пересічені українці не засмучувалися, спостерігаючи процес народження думки в їхніх головах. І у народу не виникало бажання зробити цим ... просто цим ... кесареве для полегшення інтелектуальних пологів.
 
Але ж треба визнати, що якби влада не тужилася-напружувалася, в неї виходить конфуз. А найсмішніший конфузатор як завжди Янукович. Справжня - конфузорія тупелька. Ось туточки його останній конфуз.
 
Перепрошую, питання за асоціацією: якщо він так з листа читає, як він книжку написав?
 
Хоча який це конфуз, це - правда. Нарешті Янукович сказав нам правду: умови підприємництва спотворюються і це тільки початок.
 
Хоча й не сам сказав, а з допомогою дядечки Фройда. Але ж сказав. За що йому і спасибі.
 
Наші пращури жили за Руською Правдою, що Ярослав Мудрий написав.  
Ми живемо за Правдою Воровською, що з тюрми переніс Вітя Конфуз.
А діти наші за якою Правдою житимуть?! Ось головне питання сьогодення...
© Дядько бородатий [14.09.2011] | Просмотров: 4676

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/41

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook