пароль
помнить
uk [ru]

Роздуми над поточними подіями


Роздуми над поточними подіями
Поміркуймо, що маємо на сьогодні.
1.Чому Хам не боїться гніву Кремля?
 
а)Демонстративне показове ігнорування нашого "вождя" кремлівським Медведєвим. Я такого знущання взагалі не пригадую у стосунках Київ-Москва. Навіть обісраного Кучму "по вінця зайнятий" Путін знайшов ча прийняти в аеропорту (цю вікопомну зустріч, показану на ТБ, певно ще ніхто не забув).
 
б)Геть усі (підкреслюю, всі до одного) антиукраїнці - екс-посадовці - дотепер завжди шукали й знаходили притулок - і житло й почесну роботу - саме у Москві. Жоден "безпритульний" антиукраїнець.
То який "схрон" собі підготував-вподобав Хам? і де?
 
в)Сьогодні в новинах прочитав, що "Надра України" Кабмін віддав людині януковича - Ставицькому, який керує Державною службою геології і надр України. Це той що "переоформив" Межигір'я на януковича. Тобто Хам активно й потужно працює над своїм добробутом. І це у такі непрості здавало би ся для нього часи. Ну чи будете ви стригти траву на галявині перед власним будинком, в той час, коли ваш будинок ось-ось заберуть через суд, а вас до того ж можуть посадити до буцегарні?
 
г)Як відомо, все що було колись документально написано на януковича, зберігається у кремлі. Тобто у будь-яку мить може статися витік вбивчої інформації на незговірливого Хама. А він і у вуса не дме!
 
2.Чому Хам так завзято тримає Ю.Тимошенко в СІЗО?
 
а)Ніхто із європейських голів держав і близько не хоче з ним мати справу. Бідаку Коморовського зобов'язали поінформувати тет-а-тет Хама про справжню недипломатичну реакцію Заходу. Жодної реакції на це фігуранта.
 
б)кірєєв так відкрито й нахабно й знущально демонструє в суді неповагу до КПК, що тільки підсилює й провокує роздратування представників західних владних структур, Хамові все це видно неозброєним оком, але жодного натяку на корегування поведінки кірєєва? Невже загроза санкцій із Заходу, не кажучи вже про жодну можливісь там дістати притулок, внаслідок неочікуваних подій в Україні, зовсім не обходять Хама, адже на Кремль вже жодної реальної надії?
 
в)Сьогодні також прочитав у новинах, що "Беркут" змів бютівські намети через дорогу від суду. ИТаж вони ніби-то нікому не заважають? Стільки терпіли їх, вже звиклися з їхнім там перебуванням, і тут раптом таке... До чого це? Може готуються до вироку Ю.Тимошенко, і що би все було залізно й 100%-во?
 
г)Наступна новина: Університет Тараса Шевченка просить не використовувати в судовому процесі свою експертизу, яка виправдовує дії Юлії Тимошенко. Отже, і знову сьогодні, і знову на користь негайної "обгрунтованішої посадки".
 
д)Якщо брати західні країни, то здається найвиразніше найгучніше Юлю захищає Франція - а це якщо не помиляюся найліпша з подруг Кремля (здається вона в цьому випереджає Німеччину). Не можу позбутися якогось відчуття злагоджених дій друзів.
 
3.Чому Хам раптом взявся за "Нафтогаз"?
 
а)Ні з того ні з сього Хам уздрів вихід у всіх своїх проблемах, а може "проблемах" у реорганізації саме Нафтогазу? Тоді як природніше було б рвати угоду "Вова-Юля" і в разі чого сміливо йти до Стокгольму. До нас там вже звикли, якщо пригадати роботу корпорації-недержави Україна на користь Фірташа.
 
б)Реструктуризація Нафтогаза судячи з новин виглядатиме так: її поріжуть на ласі кавалки, які прикупить "потужний західний інвестор". Чи може на таке погодитись Фірташ? Або Кремль? Ясна річ - ні. Отже, цей інвестор має містити цих спрглих вовків.
 
в)Єдиним захисником, єдиним противником, єдиною реальною перепоною та перешкодою здачі нашого Нафтогазу була і є Юля. Отже тримання її в СІЗО на припоні, з головою по самі п'яти у томах справи та у неперервному напруженні, тривозі за своє здоров'я, - це вигідно значно більше тим, хто "розріже" Нафтогаз, аніж Хамові, де більше присутні емоції й переживання-потерпання за рік значно віддаленіший - 2015-й (а про 2012-й ще насправді ніц не відомо).
 
Отож, невтішні висновки мене підштовхують до думки, що маємо справу із злагоджено діючим угрупованням Кремль+Фірташ+Хам, де кожен має суто свій мільярдний інтерес, і на нині то є безумовні спільники, що мають єдиного противника - Ю.Тимошенко - яку використовують і у світлу й у темну.
 
Але річ ясна, можна просунутися у логічних побудовах трохи далі й побачити, що Хам насправді є тією "коровою", як таку особу називали зеки, що тікали з північних таборів (брали в'язня немовби спільника-попутника, але насправді з єдиною метою - по дорозі скористатися ним як харчем, попросту з'їсти). Тобто, як тільки мети "впорання" з Нафтогазом буде досягнуто, Ю.Тимошенко згноять або й вб'ють у в'язниці, всіх собак буде повішано на Хама, який в цьому випадку накращий - у "неживому" стані - і це буде зреалізовано, на поверхню вирине-вибулькне-вигулькне Сєня-опозиціонер, що є найліпшим другом Фірташа й тепер Ахмєтова, цілком сприйнятний на Заході й ручний у рідних українських пенатах, і всі заживуть славно й "демократично", перегорнувши таку неславну сторінку в нашій історії.
Цьому-всьому на заваді може стати тільки українське суспільство, але що показали події останніх 1,5 року? - Правильно, суміш цілковитої інфальтивності й клінічної імпотентності.
 
Цікавою в цьому плані для мене лишається подія ЄВРО-2012...
© Netko [05.09.2011] | Просмотров: 2606

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.7/47

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить