для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Буденна справа - вбивство


Буденна справа - вбивство
            У спадок від совдепії нам дісталася варварська риса. Спокійно сприймати вбивства, смерть. На початку побудови цього страшного суспільства, кров лилася рікою. Можна було будь-кого вбити, і послатися на революційну доцільність. Потім посилалися на міфічних "ворогів народу". Потім, на "куркулів". Під час голодомору, селяни, яким вдавалося прорватися у міста, помирали прямо на вулицях. Перехожі спокійно ходили повз, спокійно спостерігали. Перетворення живої людина на труп ні в кого не викликало, а ні протесту. а ні запитань. Це була буденна справа. Мабуть, ніхто не відрізняв життя від смерті. Життя було смертю. Смерть, була життям. Вбивства не викликали ніякіх потрясінь в суспільстві. Хіба що таку - "Вбили!? Та ти шо!?" За політичні вбивства, годі й казати. На це ніхто не звертав уваги взагалі.
            Ось і зараз, повертається те саме відчуття. Байдужість до вбивств, до смерті. Поки влада ще не вбиває прямо на вулицях. Хоча, ні, вже вбиває. Так звані, мажори. Хто-небуть підраховував, скільки людей вони вбили? Це вже. мабуть, тисячи. І на відміну від тих часів, вже нічим не пояснюється. Про суд вже ніде мова не йде. Або просто так закривають кримінальні справи, або за гроши.
             Ну, а за міліцію нема що і казати. Тільки і чуєш, там з вікна випав, хоча всі розуміють, що викинули, там закатували до смерті, там на підлозі підсковзнувся та помер.
            В кого-небуть є сумніви, що Тимошенко та Луценко, це вже трупи? Відкиньте їх, це так. Янукович вже вбив їх. Це фото, мабуть останне фото живої Юлії Тимошенко.
            Всі,і мабуть, бачать по ТВ, як в інших країнах реагують навіть на випадкові вбивства поліцейськиміі людей. Десяткі, сотні тисяч людей виходить на вулиці. Які в них мотиви? Чим вони відрізняються від нас? Можливо в когось повернеться язик, що вони виходять за гроши? Це було би просто смішно. Мабуть, інтуїтивно  вони не хочуть бути так само вбитими? А ми, що, хочемо? Виходить, ми не проти, щоб нас вбивали?
           Чому всі миряться з тим, що країною керує крадій та вбивця? Ну з нами ще можна так-сяк пояснити. В підсвідомості ще сидить страх, успадкований від совдепії. А Європа? Як ви думаєте, хто-небуть з керівників європейскіх держав подав би руку моральному уроду, затятому крадію, кримінальному беспредельщику? Мабуть, ні.  Чому ж тоді вони подають руку Януковичу? Скоріше всього, ця "толерастична" Європа і далі буде нагадувати соплі, розмазані по тарілці.
            Америка могла би цьому мурлу встромити кілок в зад. Можливо так і буде, але не зараз. В неї в самої проблем вище даху.
            За москалів нема що і казати. Вони не тільки подають руку, вони і самі такі. Їх саміх треба, як в цій пісні, "граблями зліва".
          
          Як не крути, нам самім потрібно вирішувати цю проблему. А ми що робимо? Максимум, це запитуємо один у одного, що робити. Або, як я оце, констатуємо факт. Прошу ДДшників  не сприймати ці мої закиди на свою адресу. Ви якраз і робите. І біля суду, і на день Незалежності. Це я до читачів. До тих, хто знімав на мобілки ці ганебні ментівські вистави. Знімав, стоячи збоку, так, для розваги.
           Нема сенсу вже щось запитувати. Всі і так все розуміють.
           Сьогодні Янукович вбив Тимошенко та Луценка.
          Завтра наша черга...
 
         З усіх утрат, втрата часу найтяжча. Г.Сковорода
© маска [03.09.2011] | Просмотров: 3939

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/66

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook