для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Колесников не знает, что в аэропорт «Жуляны» зашел Иванющенко


Колесников не знает, что в аэропорт «Жуляны» зашел Иванющенко
Така в мене склалась доля, що доводиться мені частенько літати на літаках, як пасажиру звичайно. Все б нічого, та більш прийнятний перевізник, запустив свої рейси до Жулянів. Тобто раніше він літав до Борисполя, а зараз до Жулянів.
 
“Основной причиной такого решение стало то, что компания хочет максимально снизить свои затраты. Как стало известно «ДЕЛУ», «Визз Эйр Украина» получил 20% скидки на аэропортовое обслуживание в новом аэродроме.”
 
Пасажири негодують, і не даремно, бо в Жулянах нема людських умов для надання послуг. Ось декілька  витягів з коментарів діяльності аеропорту:
 
***15.04.2011 Гость
Задля своєї вигоди авіакомпанія пожертвувала вигодою своїх клієнтів. Аеропорт Жуляни взагалі не пристосований для пасажирів. Тиснява, малесенькі конурки замість залу очікування, та для паспортного контролю,(щоб пройти паспортний контроль доводиться відстояти чергу до 2-х годин) відсутність вентиляції у приміщеннях з металевим дахом (і це весною, а що ж буде влітку?) Про багажне відділення краще промовчати, воно взагалі відсутнє, для цього виділили кімнатку до 12 кв.м, де звалюють на кучу усі ваші речі, а ви потім змушені будете по всіх валізах вишукувати саме свою...Чому нас, українців так не поважають? Чому авіакомпанія на перше місце поставила власні інтереси, а не інтереси тих, хто платить їм гроші, та користується їх неналежними послугами? Зважаючи на такий сервіс квитки мають бути чисто символічної ціни і не варто розписувати усюди, що авіакомпанія задля вигоди клієнтів змінила аеропорт. Напевно, ТАК було вигідно саме авіакомпанії.
 
***22.04.2011 Гость
Позор для руководства аэропорта и для городских властей!!!
Даже электронных табло нет.
Такого кошмара давно не видела
 
***01.08.2011 Гость
самый конченый аэропорт который когда нибудь выдел, по приезде в него сразу удивили,что у них нет камеры хранения,когда я спросил где комната отдыха удивили не меньше ее там тоже нет,на весь аэропорт 4 металлических скамейки на 5 мест на которых мне пришлось сидеть 9 часов, по аэропорту ходили пьяные(видимо арендаторы) курили и приставали к персоналу, в общем полный отстой, если есть возможность от туда не лететь не летите
 
Коментарі за цією адресою: http://airport.airlines-inform.ru/Kyiv-Zhulyany.html
 
А ось більше: “В адрес «Дела» поступили письма от читателей, которым «посчастливилось» прилететь на первом рейсе бюджетной авиакомпании "Визз Эйр" в аэропорт "Жуляны" 28 марта.
 
В письмах пассажиры рейса Дортмунд - Киев жаловались на отсутствие в «Жулянах» ленты транспортера, что привело к часовым поискам багажа. Также пассажиры были обескуражены сумасшедшими очередями к паспортному контролю и то, что цена билета «Визз Эйр Украина» уже почти не отличается от регулярных рейсов."
 
Підтверджую, маленька кімнатка, і свої валізи дуже тяжко знайти. Особливо це приємно коли відстоїшь 2 години в черзі, де в твоє лице видивляються по 5 хвилин, наче ти якийсь злодій. А який там убогий ремонт зробили, словами не перекажешь. (80% виділених коштів точно вкрали.)
 
А ось віце-прем. інфраструктури Б. Колєсніков побачив “устойчивый пассажиропоток.” цитую:
 
"«Я не знаю, кому принадлежат компании-инвесторы.shok Но в 'Жуляны' я больше верю, чем в аэропорт 'Одесса', потому что тут есть устойчивый пассажиропоток.
 
Напомним, 50%-ную долю в компании «Мастер-Авиа», которая получила в аренду на 49 лет имущественный комплекс «Международный аэропорт 'Киев'» («Жуляны»), приобрела «Фриланс-Транс», прописанная в Енакиево (Донецкая обл.) по тому же адресу, что и филиал компании «УГК-2000». Президентом «УГК-2000» до избрания в Верховную Раду был Юрий Иванющенко."
 
Вся стаття  знаходиться тут: http://news.zn.ua/articles/85454
 
Державний аеропорт віддають в аренду невідомій компанії, яка створена в цьому ж році, потім туди заходить Іванющенко, а потім саме цікаве, реконструювати аеропорт будуть за державний кошт. Хоча повинна фірма-арендар. http://finance.tochka.net/ua/11895-gosudarstvo-rekonstruiruet-zhulyany-za-svoy-schet/
 
Висновок аж вилазить: якщо штучно зробити пасажиропотік, потім виділити державні кошти під компанію небезвідомого депутата, можно ж знову зрубити бабки, а лохи хай мучаються, на то вони і лохи.
 
Але питання в більшому: поставили на карту не тільки зручність, а й безпеку пасажирів. В 2007 р до Жулянів не долетів літак, й ще один впав раніше через помилки ....
Я маю надію, що прилади у диспетчерів не на рівні послуг аеропорта “Жуляни”.
птица ДоДо [12.08.2011] | Просмотров: 4360

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.8/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook