пароль
помнить
uk [ru]

Гундяєв і 130 недоторканих пообідали в найдорожчому елітному ресторані


Гундяєв і 130 недоторканих пообідали в найдорожчому елітному ресторані
Після усього того свинства, що його заподіяв проект кремлівських політтехнологів на території "незалежної республіки", виникає логічне питання - хто запустив Гундяєва та його юродивих в Україну?
Іудогундяєвський телеканал Інтер недоторканого мільярдера Фірташа - ворог народу України.
 
Іудогундяєвський телеканал Інтер недоторканого мільярдера Фірташа - ворог народу України.
 
Проект Гундяєв, виступаючи в Севастополі, залишив задоволеною місцеву владу. Не було скандальних інцидентів, проект не сказав нічого такого, що могло б зачепити народ. До речі, народові довелося дивитися на проект з другого боку площі Нахімова, де Гундяєв поклав вінок до Вічного вогню і звернувся з промовою до севастопольців.
 
Проголошуючи промову на площі, проект Гундяєв сказав, що в Херсонесі він, виявляється, молився, аби військові моряки РФ і України не дивилися один на одного через приціл. "В результаті історичних подій (деякі російські ЗМІ передали не "історичних", а "трагічних") які ми всі знаємо і про яких пам’ятаємо, так вийшло, що тут два флоти, а не один, – заявив Гундяєв".
 
У військово-морському місті Севастополі гундяєвський виступ був тематичним. Про людей ратної праці, про їх постійну готовність до самопожертвування, постійних ризиках і тому, що вони заслуговують на опіку.
 
Під час виступу Гундяєва двоє молодих священиків фотографувалися на його фоні.
 
Автомобілі на площу не пускали ще зранку, людей теж після 10.30.
 
Мільйони телеглядачів, що дивилися "пряму" трансляцію, могли бачити і розмах спеціально спорудженого помосту, і килимову доріжку, і зустріч Гундяєва дівчатками в українських національних костюмах, і "коровай від адмірала" (деякі ЗМІ назвали контр-адмірала Євгенія Халайчева, що вручав коровай, заступником командувача Чорноморським флотом РФ, насправді, він колишній помічник командувача, і зараз в запасі, трудиться на суспільній релігійній посаді).
 
Священики, років 30–35, раз у раз командували: "Розступися!", "Убік!", "Відійдіть!". Хоча довкола було метрів 250, щільне міліційне оточення-дуга.
 
Були там також екс-президент України Леонід Кучма, спікер ВР Володимир Литвин, голови міськради Валерій Саратов, голова Московської міської думи Володимир Платонов, голова міської адміністрації Севастополя Сергій Куніцин і інші офіційні особи. Але залишилося за кадром, багато бажаючих, які прийшли сюди в 6 ранку, а деякі з вечора, не змогли попасти на територію заповідника. Охорона Кирила Гундяєва пропускала людей лише за препустками.
 
На літургії в Херсонесі були присутні близько 10 тисяч людей.
Десь в 11.00 заметушилася російська охранка, яка з’явилася казна-звідки, – разом з величезною кількістю церковнослужителів (як відомо, Севастополь разом з Гундяєвим відвідало більше сотні учасників проекту "московський патріархат"). Вже через хвилину вони, по команді, вистроїлися в дві шеренги, створивши своєрідний живий коридор для Гундяєва та інших учасників покладання вінка.
 
Не всі автобуси і VIP-автомобіли змогли приїхати з Херсонеса на площу в один час, тому, навіть першим особам міста довелося "підключатися" до вже мірно простуючих учасників покладання квітів.
 
Менше повезло – не вистачило буквально декількох секунд – уповноваженій з прав людини Ніні Карпачевій. Майже двометрові парубки з навушниками безапеляційно не пустили її до покладання квітів. Вона прилучилася до духовної особи, коли всі вистроїлися для фотографування.
 
Пізніше всі вони зустрілися в найдорожчому і престижному ресторані міста "Рибальський стан". По-церковному кажучи, під час трапези. Туди запрошено було 150 елітних недоторканих. Як сказав на останньому засіданні міського оргкомітету по підготовці приїзду Гундяєва глава міста Куніцин, з них 130 запрошення віддано священикам. Останніх він попросив "зрозуміти правильно і не ображатися, якщо хтось не попаде на обід".
 
14:15 4.08.2009
http://sd.org.ua/news.php?id=17130
 
P.S.
Гундяєв приїхав до України, щоб продемонструвати, що Україна є частиною «русского міра».
 
Про це в ефірі Радіо Свобода заявив експерт Корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко.
 
Проте, за словами експерта, тепер Кирил Гундяєв усвідомив собі, що «Україна являє собою абсолютно окрему цивілізацію, абсолютно окрему систему суспільних взаємин». Як зазначив Костянтин Матвієнко, для Гундяєва було абсолютною несподіванкою, новим знанням, наскільки православна, християнська Україна являє собою ціле явище в сучасному християнському світі.
 
«Усі претензії Москви на те, що вони являють собою такий собі стрижень православної цивілізації, із цим візитом значною мірою розвіялись», – сказав експерт Костянтин Матвієнко.
 
Напередодні Гундяєв змінив маршрут поїздки Україною і після Криму замість Рівного прибув назад до Києва. Зі столиці він автомобілем виїхав до міста Корець Рівненської області, де відвідав Свято-Троїцький монастир.
 
За повідомленнями ЗМІ, Гундяєв змінив маршрут за рекомендацією української влади.
 
У той же час Міністерство внутрішніх справ України заявило, що «рішення про зміну маршруту пересування "патріарха" ухвалили представники російської сторони, які відповідають за його безпеку».
 

* дословный перевод: идиот - это такое особое состояние души.
Yark [04.08.2009] | Просмотров: 2505

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.3/7

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Зареєструватися



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
помнить