пароль
помнить
uk [ru]

Відчуття …


Відчуття …
Чесно кажучи, після звіту Дуплета про вчорашні події під судом Печерського району м.Києва, де відбувся перший день попереднього розгляду «справи» із спробою звинувачення Тимошенко, та статей Рolice1963 і ОлегаФ думав що все вже сказано.
 
Але потім подивився коменти, трохи Савкіного «життя», й з’явилось відчуття, що щось таки залишилось ...
 
Серед людей, що зібрались біля суду, невловимо бриніло оте вже трохи забуте, з такою затятістю вихолощуване в них «владою», й таке страшне для неї …  але таке пянке для нас відчуття … спільноти. Коли на клітинному рівні відчуваєш, як над Майданом постає оте звічне Кіплінгове … «Ти і я одної крові»!
 
Чомусь навіть не хочеться згадувати, як жалюгідно виглядає «правосуддя», в образі головуючого в процесі судді, рясно пітніючого з переляку, як загнане в куток страшного вибору щуреня, яке навіть для вирішення питання щодо задоволення клопотання про оголошення перерви в судовому засіданні, бігає до нарадчої кімнати, щоб таки «порадитись» у телефонному режимі з тими ляльководами, які уособлюють його … «незалежність».
 
Тільки як вирок, десь зверху, чутно слова великої Раневської … «Деньги съедены, а позор остался».  
 
Ну а фраза з обвинувачувального висновку слідчого ГПУ, яка має мабуть обґрунтовувати «корисливі» мотиви в діях екс-премьерки  ...  "Тимошенко проводила неефективні переговори по газу ... з ціллю підвищити свій рейтинг", взагалі знаходиться поза межами здорового глузду. Власне як і все що хоч якось  пов’язане з цією «владою».
 
Очевидно саме тому з’являється стійке відчуття огиди, коли до Савіка в студію «зненацька» приходить колишня дружина адвоката С.Власенко, що вельми професійно захищає Тимошенко в цьому судилищі, і яка безперечно зовсім «бєздвозмєздно», хоче розповісти який він «нєхароший» чоловік. Добре хоч у Савіка вистачило здорового глузду видворити її з студії. А потім біснується Інка Б., яка вже давно асоціюється в народі з булгаковським персонажем відділу «очистки». Після відвідин якої, все довкола чомусь виявляється загиджене гів… відходами життєдіяльності її організму.
 
Таки правий був Великий «сліпий», сказавши … "Жалкие, ничтожные люди!!!"
 
І на останок, в одному з коментів прозвучало … «Але воювати за ТИмошенку я не піду.» Звичайно хлопці, можна плекаючи любов до свого уподобанця, посидіти й в «окопі». Однак перефразуючи фразу відомої пісні, хочеться сказати … "И, если есть те, кто приходит за ней, найдутся и те, кто придёт за тобой".
Тому цілком правий ОлегФ, сказавши … «судилище над Юлей Тимошенко организовано только для того, чтобы расправиться с лидером оппозиции. И, значит, это расправа над любым мнением, которое оппозиционно установившемуся режиму плутократии».
 
І вибір дуже простий, або ти дійсно опозиційний до цієї «влади» мародерів, або ти її посібник, в різноманітних формах, в тому числі і в формі … бездіяльності.
 
От тільки зробити його кожен повинен сам …  
© Блик [25.06.2011] | Просмотров: 2554
Метки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Войти или зарегистрироваться



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Забыл пароль :: Регистрация
пароль
помнить